galet bra, helt enkelt.

jag mår bra. jag mår jättebra faktiskt.
det är sant, nu känns verkligen allt bra!
  • träningen va mycket rolig och det kändes bra
  • amos oz är färdigskriven och redo att bli inlämnad imorgon
  • jag har en massa fina vänner
  • imorgon är det fredag
yes, living the dream fullt ut! och jag är lyckats bli frisk igen efter en hård helg i dalarna. men en otroligt rolig helg med en fin karin. vi var snygga och kom i mitten på stafetten vilket är jättebra, verkligen jättebra! och sen har jag hittat min favoritkola, risen. karin, även fast du är ful så tycker jag om dig. vi lyckades bli grymt snygga som tandkräm och tandborste, dom snyggaste jag någonsing skådat (även dom enda).
men nu borde jag faktiskt ta tag i verkligehetn och träna in några reflexivaverb i spanska. men det sänker ju min livsnjutning, men jag kan tänka att det kommer kännas bättre på förhöret imorgon om jag tittar igenom det llite. dock glömde jag spanskaboken i skolan.


<3

och en komentar skadar aldrig, promises!


it's worth the pain

engelskaprov imorgon och jag har noll koll. engelskan är verkligen värst, jag lixom ingenting ju! och spanska är iochförsig oxå riktigt tufft. men jag har nu lyckkads lära(?) mig 54 glosor och hoppas att de räker. sen ska jag verkligen göra mitt bästa imorgon och så får man se hur långt det räcker. annars rullar livet på bra och skolan är sådär halv skön nu när både lisa och josefine är bortresta så vi slipper samhällen och naturen. så imorgon börjar jag 10,50, jo men det funkar för mig!
på träning lyckades jag stuka foten ganska mycket och det värker som bara den nu. inte bara det att jag stuka den, utan självklart gjorde jag det Längst bort på banan så jag fick gå hela biten tillbaka, säkert två km iaf. roligtroligt. men i helgen är det daladubbeln och då får den foten se till att va på springhumör iaf, det går att fixa med lite tejp.
och jag tror jag kanske att jag ska våga tona håret mörkare... men jag är nervös- verkligen! men jag är så himlans trött på mitt tråkiga hår och vill ha ngt nytt, så jag ska testa, va lite modig lixom!
men nu ska jag fortsätta med engelskan och ('OJ VAD KLOCKAN HAR BLIVIT MYCKET!') ja, sover snart!jag är trött
och har ont.
godnatt!


cool tjej, i coola brillor!







RSS 2.0