onetwothree

packning för fulla muggar och det är supertrist. för det första känns det som ändå bara glömmer allt och för det andra är det tråkigt slöseri med tid. men nu börjar man bli lite van och nu sknas bara lite för att få packnigen fullbordad.
idag har vi ju även haft vår första 'riktiga' skoldag och även fått första läxan! ae, satan äre så här det ska va nu och framåt?
men imorgon väntar en tripp till örnsköldsvik efter tårtkalaset och det ska bli riktigtriktigt kul, dock är jag inte alls in nån bra form överhuvudtaget men jag så gå så jäkla rätt och inte bomma en endaste kontroll!
men nu borde jag ta tag i packandet igen och sen måste jag ju även köpa mat... för imorgon lär det bli lite körigt så jag måste se till att få klart allt idag. ciao!



fromnowon

nu har två hagadagar gått, och jag har redan lyckats tappa bort mitt block. men annrs trivs jag mycket bra!
idag har vi gjort ett grupparbete och planerat en 6000 års lång rymdskeppsresa, jääi!
nu har jag precis bytt lakan i min säng och ska snart byta om för att ge mig iväg till finspång för att springa en bana. eller mja, jag ska ta det lungt och se hur det känns. jag menar nu har jag inte sprungit på 1 vecka och 2 dagar. tagga usm vare va..?


enbradagheltenkelt

tjaaa!
första gymnasiedagen avklarad och det känns bra. min klass verkar super och även så skolan. idag har vi inte gjort särskilt mycket, fått papper, lekt namnlekar och sådant.
efter skolan hoppa jag på cykeln och trampa ner till stan när bella, tilla och maja vänta. lite senare kom även frida och eve, en mysig fika och snack om denna dag och allt möjligt. myys
sen mötte jag upp mamma för att inhandla lite det resulterade i ett par vita conversedock fanns inte min storlek på stadiums rea kvar..), en mysig tröja från monki och en bh. suuuper, tack bästa mamma! <3
nu har jag gjort min första läxa och skrivit ett brev till mina mentorer och om tio minuter ska jag se om fångarna på fortet är något att ha.
en riktig kanondag och imorgon börjar jag inte förens 9.30, då blir jag glad!


.

49 minuter...

börjanpånågotnytt

13 timmar & 47 miuter...
jag förstår inte hur en sommar kan pasera förbi så snabbt, det känns som det nnyss började. jag förstår inte hur det går till. men jag är mer än nöjd med den här sommaren, den har varit helt perfekt!
nu taggar jag gymnasiet tre år framåt och jag är väldig rädd för att behöva ägna all min tid åt plugg, jag menar natur.. aja, det kommer säkert bli kanon! jag är spänd på att få se nya klassen imorgon och även lärarna.
men nu har jag iaf lyckads få mig helt frisk. jag har oxå målat naglarna blåa och bara ett bekymmer kvar kläderna men jag tror jag skjuter upp det till imorgon.
sen borde man väl tänka på att gå och lägga sig så man orkar gå upp ur sängen imorgon.
13 timmar & 40 minuter...



ingen tvekan om att jag kommer sakna kunskap och grupp lotta <3

 



just like yesterday



olivolja i håret! ja, nu har jag äntligen vågat mig på att testa denna hårkur, hoppas det hjälper mot mitt risiga och äcklig hår. för tillfället känns håret väldigt... fettigt! men efter natten blir det en dusch och förhoppningsvis ett kanonresultat.
mitt lilla virus som har attackerat min kropp är nu på väg ut känner jag, lite halsont är det ända nu. men till min räddning har jag både strepsils och zyx- underbart!
så imorgon ska jag tagga skolan som börjar på måndag. jag är jävligt besviken på mitt värdelösa slut på sommarlovet, usch!



back on track

blogga är ju kul. så jag tänkte göra ett nytt försök att uppdatera er om mitt liv.
just nu är jag frisk igen... typ och på måndag börajr jag på gymnasiet och det ska bli kulkul, visst skulle det va trevligt med lite mer sommarlov men en ny klass med nya människor ska bli kul!
men jo, nu ska ta vara på livet!


RSS 2.0