live your life like never before

om två timmar bär det av mot sundsvall! och jag tror jag har lyckats packa ner det mesta jag kan tänkas behöva. hört rykten om att inte vädret ska va på topp men humör ska va det iaf hoppas jag. jag är taggad för en bäst helg med bästa människor!
och sen va ju skolan helt underbar idag, spanskalektionen bjöd på glass ute i parken efter det skrev jag klart textanalysen och nu är ALLT i grundskolan klart för mig, bättre än bäst! så nu är det bara njuta av dom sista veckorna med klassen och alla andra, det kommer bli kanon!
nej nu måste jag ta fram joggingskorna så jag inte glömmer dom, tjarååå och ha ett bra liv. eller helg i alla fall!


















crazzy bild, crazy girl!


over and out

 

åhyeah imorgon bär det av till örnsköldskvik för usm-läger! lång resa men med mycket nöje kan jag tänka mig.
men innan avfärd ska jag klara av en hel skoldag, där vi ska käka glass på spanskan och sen ska jag renskriva min textanalys och sen bara chilla.
idag efter skolan tog jag, frida och sara en mysig fika på bagarstugan (dock ingen brownie) och snacka mass, vi hade supermysigt och jag diggar er mest tjejer.
lite körigt just nu med allt, jag menar:
  • torsdag-söndag, usmläger
  • måndag-tisdag, mela
  • onsdag, avslutningsmiddag
  • torsdag, vårruset
  • fredag, fixa brännboll
  • lördag, sprintDM
  • söndag, VILA!
men nu borde jag se till att bli klar med den superjobbiga packningen och sen tagga järnet, för det blir en låång bussresa med anna och karin,- det blir tufft!

sen måste jag berätta att jag är djupt demprimerad att johnossi är dagen innan daladubbel, sämsta tänkabara tajmingen.   I.N.T.E. .O.K

just wake up to the sun




regn, regn & faktiskt lite mer regn. ja hela eftermiddagen har det bara öst ner, mysigt om ni frågar mig. men jag hoppas det kan bli lite uppehåll nu under tiden jag ska ut och springa i skogarna vid sörsjön. skoldagen har varit kanon, jag har fixat mvg:t i NO och det känns superduper, nu har jag en textanalys kvar i musiken att göra. sen är allt mitt jobb på kunskap över! riktigt skönt men lite tråkigt. men jag ser faktiskt fram emot sommarlov nu.
sen så taggar jag usm-läger på torsdag, det kommer bli kanonkul är jag nästan 230% säker på! och mina förberedelser inför att vinna usm i höst kan inte bli bättre än att åka upp dit och träna, wonderful.
nu ska jag packa och dra mig ut i.... regnet!


jag har dykit upp här igen!

är sitter jag och läser lite skogssport och mumsar på gifflar som blev över från matsäcken.
friluftsdag stod på schemat idag och det va trevligt. vi höll oss i skogen och jag är ju skogsmulle så jag trivdes! på slutet blev det mer koncetration på vattenkriget än på övningarna, och det är bara bra. vattenkrig är min favortit, helt klart!
så skön sovmorgon och en dag som bara swischa förbi känns bra! träning snart oxå.
men nu står tilda på altan och ropar på mig, bäst att jag går ut och spelar lite fotboll! :D



RSS 2.0