härligt men anorlunda...

åh, här va det uppdaterat ja! 
men alltså jag har för mycket att göra och för lite tid, dålig kombination helt klart. men just nu känns det absolut inget bra med all kusr som är igång, men imorgon blir det kursredovisning och jag hoppas på det bästa. nu när vi har kämpat som djur. eve och mitt sammarbete har varit det bästa, inga sura miner alls. men vi löser alla världens problem tillsammans och är bäst. men det ska bli riktogt skönt att bli av med kursen sen imorgon för att då hinna lägga tid på alla de andra tusen ämnena. stressigt? nej absolut inte. men annars mår jag bra och taggar helgen, det blir elitserien-tittande, valborgsfirande ocg självklart tiomila! YEAH, viken super helg!!!
men nu borde jag läsa igenom so;n lite för att sedan sova sött och prestera max imorgon, jag kan fixa det här ju!



ett vanligt liv

hejhoppgummisnopp!
nu sitter jag här, sista kvällen på lovet och det känns surt med tanke på den tuffa pluggveckan jag har farmför mig... men jag ska slita som ett djur och va grymast! jag menar jag lyckades ju få mvg på teoriuppgiften i idrott så det blir väll ingen match att klara av lite plugg denna vecka!
men åter till det bra igen, lovet. jag har haft ett kanonlov, starta segt men det har varit ganska full rulle nästan varje dag nu. sen i fredags va det kalas, som börja på busfabriken där vi fick leta upp en låtsasmamma för att sedan kunna busa loss som bara den,  och ja, vi va kungar på att busa! sedan hem till sara där vi blåsta ballonger, jag baka dundergod tårta, grillade och satt ute på altan och åt. fy vad mysigt det va! en liten detalj jag glömde va ju att vi oxå råkade ha lite gräddkrig, massvis med kul men samtidigt massvis med äcklig fläckar. sen blev det alldels för lite sömn, ( 4 timmar) så när jag sedan kom jag hem va jag stentrött och skippa träningen och sov fyra timmar till.  mys med eve lördagkvällen och sedan ett skapligt tidig kväll så vi skulle orka oss igenom dagens plugg som vi har kämpat igenom, men det blev ganska lyckad måste jag påstå! vi belönade sedan oss själva med en promend till halvars och glassätande. sen drog jag , mamma och pappa till krokek för att titta på säng,- inget att ha men det blev ett mysigt stopp vid vattnet... ja, det va lite små kyligt i vattnet.
men nu borde jag avsluta denna dag för att orka med dennna superpluugigavecka!







gó och glá kexchoklad

tjabbatjena!
kanondag idag, umgåtts med mina söta vänner frida och evelina som jag tycker om oerhört mycket. vi har haft mycket mysigt tillsammans.
sen efter allt mys så var det dags för teknikträning. men ändrade planer, det var nämligen nån mördare med gevär i vrinneviskogen så det va tydligen en hel drös med polis med vapen som leta efter honom. så dom bad oss att inte ge oss ut i skogen och springa. så vi hölls på en liten kulle och körde massa intervaller. min hals kändes som ett getingbo men fötter och ben hade en hel del kraft idag så jag kunde ösa på lite, skulle va skönt att bara känna att allt stämmde till 110% och kuta på som en giraff nångång, men halsen satte stopp för det idag. men det kommer massa mer träningar och sen nästa helg blir det tävlingsdags igen, först medeldistan och sen stafett, peppad till tusen på att springa sista sträckan och jag ska kämpa som en riktigt orienterare.
men nu borde jag fundera på att lämna datorskärmen och byta den mot sängen istället så jag orkar gå upp skapligt imorgon för att hinna med allt hinnan jag dra på kalas! först busfabriken som sen flyttar vidare till saras hus med pyjamasparty, jääiy!
sen ska det hurras för både hillevi och victor som blir ett år större idag så GRATTS på er!


all the right moves

åh, viken tråkig dag! jag har gjort absolut ingenting och jag dör av tristhet snart. elr okej, jag har ju faktiskt pluggat lite, precis vad man ska göra på ett lov, HE-HE! det var inte planerat att det skulle bli sån här trist dag egentligen men så blev det och imorgon ska det bli en bättre dag. jag borde verkligen ge mig ut och träna lite imorgon, men hur kul är det att själva löpa omkring i skogen som ett fån? jo men en lååång promenad kanske skulle kunna vara en bra start på dagen. vi får se hur det blir med det imorgon.
men jag  har ju faktiskt varit i blekinge fredag till måndag och det var verkligen helt kanonbäst! lerigt tc, uteduscha, bommade kontroller och underbart folk,- vilken perfekt kombination. tävlingarna gick väl inte riktigt som jag ville men vintertränigen kanske har hjälpt lite och nångång kanske även jag lyckas få in en fullträff och står där överst på prispallen. men det har varit så superkul att bara få springa och göra det man gillar allra bäst och förstås att träffa alla underbara vänner! awh, det känns bättre än bäst att tävlingsäsongen är i fullgång nu igen!

inte jätte många foton tagna där nere i blekinge, men det här knäpptes i vår lilla stuga!


äggstra!



IMORGON BÄR DET AV TILL BLEKINGE OCH
VI TAGGAR FETT!

jaa, det känns riktigt kul att få komma iväg och tävla nu efter denna långa vinter med massa snö. och att få träffa massa underbart och kaknat folk blir ju bättre än bäst! att packa har jag än så länge bara skjutit upp så det får jag se till att fixa imorgon. för vi åker ju faktiskt inte förens klockan ett så jag har tid att fixa somethings imorgon.
sen har det även varit påskäggsletning här hemma, pappa hade klurat ihop massa tok-konstiga små ledrådar och gömt överallt och med ord som tydligen bara en svensklärare förstår sig på. men vi löste det och mumsigt påskägg med godis, pengar och två lotter är i min ägo!
och i skolan var det lite religöst med fina psalmer, mycket fin insats och mig och sara. det visade sig oxå att victor oxå va en hejar på det där med psalmsjungning, great! sen får man ju inte glömma dagens höjdpunkt. vi var nämligen och titta på bananas på konstmuséet och det var riktigt kul och tiden bara swischa förbi. jo men så är läget och jag ska fortsätta chilla max och fortsaätta tagga fett mycket, YOOOO! shobree broschaan!


RSS 2.0