everything changes.



jag är sjukt trött just nu och funderar starkt på att krypa ner i min säng snart! ae och sen så gick dagens träning sjukt segt, jag klara lixom inte av att springa snabbt. men lisa peppa som bara den och jag fick nog ut lite av det iaf.
skolan har varit lite småseg men jag har haft en held del kul oxå. men det hela skulle kunna beskrivas med smärta. jag menar, det är ju inte direkt superskönt att bli kinesisk barnförlamad! men jag lever och fick hämnas lite iaf, yeah! sen känns allt lite småjobbigt och jag förstår inte riktigt vad som händer med allt, jag förstår verkligen inte. men imorgon taggar vi muntliga nationella i matte som bara den.
men nu ska jag samla energi för att överleva morgondagen!

so happy togheter

 

tjabbatjena!
är sitter jag och mår bra, men samtidigt väldigt stressad. jag har nu tyvär insett att jag har en massa plugg att bli klar med, massa att fixa för att inte vara en utav dom nio som inte kommer in på nv på haga... men det är faktiskt en hel del nu och jag får inget gjort. jag har ingen energi kvar att lägga på plugget, jag tänker att jag ska bli klar med det och det men allt är fortfarande kvar! men jag börjar iaf blir relativt klar med min novell nu och så har jag idag gjort det skriftliga delen i engelska NP. jag fick en ganska bra text så men antagligen en hel massa stevfel och allt vad man kan få fel på, men nu är det gjort och det betyder att det bara är alla matte delar och no;n kvar, känns skönt det iaf! men jag måste oxå se till att komma igång med kursen och göra labb och allt, sen matten oxå. jag måste bli klar med 32 snart så jag hinner med 33 och 34 oxå... ja, jag får slita men nu är det bara en termin kvar och jag ska fan imej kämpa och klara 275 i meritpoäng, jag kan klara det!

så för att göra det hela lite mer rimligt ska jag se till att få en kanonsömn inatt så lir det plugg som bara den imorgon!


evelina, vi kan klara det här! right?


jag lever och är hel!

hemkommen från en helt fantastisk vecka i tänndalen med familjen malmström. jag har haft det obeskrivligt bra och vädret har varit på vår sida nästan alla dagar. roligt som bara den har det varit oxå. vi har hunnit med en massa saker skidåkning, snowboardåkning som jag verkligen inte ser det roliga med, längdskidåkning, snöbollskrog, herrepåtäppan och massa skratt och bus! så jag är mer än nöjd med veckan. lisa, du är min bästavän och jag älskar dig<3

japp, så nu idag tänkte vi först att unna oss en skön sovmorgon efter en slitig vecka, men nej! är man hurtigbulle så är man väl. så gick upp vid kvart i åtta (nio) och sen åkte vi iväg till sörsjön för att få springa en bana så här innan tävlingspremiären som är i helgen, hur bra gick det att springa då? usch, helt värdelöst. massa snö i skogen, kallt om fötterna och nej inte alls kul! men jag hoppas att det är mycket mindre snö i skogarna nere i blekinge så att det blir en kanon helg. åh, det ska bli så roligt., bara att få träffa alla känns riktigt kanonkuL!!!  men nu har jag lite plugg att ta igen så nu måste jag sätta igång med det.


jag är så nöjd, nöjd, nöjd, nöjd...

jag mår så sjukt bra och livet är allmänt underbart!
hela förmiddagen har dock bestått utav nationella i spanska, gick inte bra men nu är det gjort, pjew! sen har jag forsatt tråda på min lilla ståltråds-bertil, riktigt snyggt blir det.
sen vinglade jag fram på cykeln ända hem utan att dö. äta, lite tid framför datorn och packning! sedan bar det av till söderköping för den sista nattcupen..  lite trist att det va sista! men prisutdelning blev det och en vit funktionärströja från NT-knatet finns nu i min ägo, tjhooo.
och imorgon taggar vi spexfoto och ja, vi kommer vara dom absolut snyggaste gud skådat!

HE-HE-HE!


ropa till gud över hela vår jord....

har varit en riktig kanondag!
studiedagen idag har kännts väldigt skön och behövlig.
den spenderades på ett kanonsätt tillsammans med sara och evelina. vi har färgat hår på evelina, lagat god spagHetti och köttfärssås, snackat som bara den och har haft en super mysig dag!  sen va det världens mysigaste väder när jag vandrade till sara, ÅH vilka vårkänslor. men samtidigt känns det lite tråkigt att all denna snö som ger möjlighet till skidåkning, pulkaåkning och snöbollskrig är på väg att försvinna...
men jag längatar till en mysig vår och sen en superhärlig sommar!! och det allra bästa är att vi har nationellaprov i spanska imorgon, YEEEAH I LIKE IT SOOO MUCH! jag kommer helt klart var obeskrivligt grym vill jag lova!


det är så det känns att ha alla bitar på rätt plats


alvarligt skadad.
som sagt, jag klanta mig på tränigen och lyckades inte hålla mig på benen på all denna is. så wuups så låg jag där på marken med benen åt alla håll. ett blödande sår på knäet och lite känningar är handflatan, usch. men jag lever!

somsagt, jag och julia sprang tillsammans idag på tränigen eftersom vi var tvungna att va extra snabba. det var vi. sen var det vårmöte och vi tjejor fick va modeller och visa tjalves gamla tävlingsdräkter,  vi va riktigt grymma!
sen har jag även haft en toppen dag i skolan och imorgon är vi L-E-D-I-G-A, supersköööönt!
livet rullar på!

en stor saknad och ett städat rum


ja gud vad jag saknar agnes alltså!
men nu har vi bestämt att vi ska träffas typ nästa vecka och ta en fika efter skolan så att vi kan prata och så får jag överlämna min lilla present.

 

min helg då,- vädligt trist! jag har inte gjort mycket alls. bara varit hemma och tagit det lungt, inte ett dugg kul faktiskt. jag vill att det ska hända massa saker hela tiden, då trivs jag! men som sagt jag har ju iaf börjat på min novell idag och jag har kommit ungefär halvvägs nu, bra det iaf! och nu blev jag precis klar med rensnigen av bilder här på datorn, elr mja inte resning men jag fixa lite med mapparna ochså för jag hade typ tusen olika mappar innan. jag hoppas att det kan bli lite lättre att hitta de bilder man söker nu då!
andra avenyn och godnatt!


happy birthday to frida!!


Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!

 

Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!
Ja, då ska hon skjutas.
Ja, då ska hon skjutas
Ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram!

 

Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits på en skottkärra fram
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas på en häst bakåfram!

 

Och när hon har hängts
Och när hon har hängts
Och när hon har hängts på en häst bakåfram
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas i en flaska champange!


 


 


letande som gav resultat!

nu är dom mina!


it's not over yet!



tjabbatjenamittben
a
kort dag i skolan, sluta klockan ett. åt glass på donken och titta en snabbis på stan!
vandring hem i den underbara solen och så träffades jag och lisa och vandra ner till hc och köpte godis, mums. hem och titta på hannah montana the movie, hihi. nu har lisa gått till sin sida av huset och vi ska snart äta.
sen imorgon så verkar det inte som det är nån träning, hepp men jag funferar att kanske ge mig ut och åka lite längskidor ist (y)



sweet dreams are made of chees


  • det är skönare att ligga på tjockmattan än att springa i den
  • lisas skor luktar mat
  • marcus har inga vänner att vänta på
  • bella är en mycket krävande läsare
  • jag är grym på att beställa avslutningströjor
  • östergötland har 6 platser i D16 till usm, jag är väldigt orolig om jag kommer med... MAHA!
  • bullarna på bagarstugan är mycket goda
  • min mamma förstår sig inte riktigt på sig vår eds
  • det är kyligt i mitt rum
  • lisa dog idag 20,47 R.I.P
  • jag äter en halstablett som legat på bussgolvet
  • frida tror att papperna flyger genom luften när man faxar
  • jag sakanar konfan
  • klassen har typ 29 steg kvar att redovisa denna vecka
  • jag kommer inte redovisa mitt steg
  • jag och bella är smarta när vi jobbar mer projektprov 35 tillsammans

hey there!


nån som klagar på dålig uppdateringa, JA! alla mina 11a läsare är tydligen besvikna... elr en utav dom iaf.
så i mitt superduperintressanta liv har det hänt en del. igår så besökte jag nämligen romme och det var helt kanon! mja, det hela börja inte alls så bra. det var så att det bara kom tre bussar ist för fyra. vi nior fick pressa oss in i dom andra. men vissa, typ jag hamna utan plats i nån av bussarna. tolv tjejor plus bengt stod då kvar på gammla torget när de tre andra bussarna åkte. 45 minuters väntan, nejdå inte alls kallt. tror inte det ni för så va det inte! tillslut kom iaf en buss med john bauergymnasie-elever från linköping och hämta upp oss. men väl framme i romme så hade vår superchaufför kört ifatt två utav bussarna, det va ju kanon! fatta att vi kom ikapp typ 45 minuter!
hela dagen spenderades i backen, inte ens lunch hann jag med. neb mat, vad är det för trams? sånt kan man klara sig utan. super väder gjorde det till världens super kanon dag och jag hade så roligt.
nu idag så har jag haft np i svenska, muntligt. det var konstigt och jag antar att jag bara yra. men ae, det blev som det blev. så nu taggar vi nationella i spanska nästa vecka, YEAH! jag är ju verkligen grym på spanska så det kan ju inte bli bättre.
sen fick jag oxå reda på att vi coolingar som ska till tänndalen åker redan på fredagen vecka 11 så vi får en extra skiddag, how great? ni slipper mig en hel halv dag extra! ta vara på tiden utan mig, maha. lisa däremt och även restan av den familjen får stå ut med mig en hel vecka, dom kan inte få det läät. men jag ska försöka va lite normal så att dom kan ta sig igenom denna vecka utan större bekymmer. jag längtar som ett djur till tänndalen, jag är super säker på att den inte kan bli annat än bäst!

josefine & bästastevän som nu taggar tänndalen!

RSS 2.0