en flygande fiskmås


igår så lekde jag med lisa och marcus,- superkuul!
jag fixa grymt goooda pangkakor och vi spelade tokspelet. det var riktigt superkul och sen träna vi, elr mja, jag sprang väl typ max 3 km elr. men helt frisk skulle jag inte vilja säja att jag är än så jag får tare lite lungt!



livet leker

idag blev det lång sovmorgon och vaknade av att lisa var vaken. upp och hoppa och äta frukost.
sen vare och säja hejdå till lisa och börja göra iordning sig och slå in mina julklappsbyteklappar, en trisslott och en stoor twixförpackning!
sen kom eve och slog in sina klappar och sen började vandringen mot tilla i kylan. 10 minuter sena men vi kom fram iaf. mot ica för inköp av pizzakit och det var absolut inte helt fel att dom oxå bjöd på tårta på ica. sen såg vi ju ingen mindre än fotbolls-lasse i kön brevid oss heller! dööcoolt, om jag glodde!!
men tebax till tillas hus och börja med pizzabaket, jag gjorde ingen större insats i den delen men jag var hjälpsam när det kom till att äta upp den,- muums!
sen vare dags för julklappsleken, massa trevliga stuff! när klockan till slut ringde så låg en trisslott, coccos duschkräm och ett äppleljus framför mig. men snäll som tilla är gav hon bort sin klapp till bella som inte fick ngt. men snäll som jag är då gav jag mitt äppleljus till tilla ist! så tillslut blev alla nöjda med sina toppenfina saker. när jag sedan skrapa lotten insåg jag att det var dumt att slåss för att få den eftersom att det var en nitlott.
sen spelades mitt tokspel, det blev lite rörigt allt så det faila lite.. men inte deppa vi ihop för det så vi hitta på lite tokiga saker och prata och massa!
sen klockan sju så stog jag och sara och vänta på parkering, efter ett tag i kylan så kom vår vinrödabil och jag fick säga hejdå till sara och krama henne 'gottnyttår' :D
nu sitter jag här i mitt rum och taggar badmintonmatch imorgon och såklart nyåååår! ! ! ! ! !

men lite bilder ska jag slänga upp oxå!
pizzabak

annan sysselsättning när dom andra fixa maten

mys i sofffan

obeskrivligt snygga!

en svartvit vante

ännu en toppen dag på detta toppenlov!
upp och hoppa kavrt i nie, käka frukost och ut på skidorna! viken bra start på dagen verkligen. man kommer upp tidigt vilket gör att dagen bli mycke längre, sen tränar man ju faktiskt oxå. nästan utan att bli trött på det sättet. men nu känner jag träningsverken komma ordentligt.
sen ner till stan och träffa anna, där vi råkade träffa marcus oxå, vi tre vandrade omkring och kolla lite. jag köpte en trevligt cheap monday-kjol och sen en julklappsbytesprsesent eftersom det blir julklappsbyte med tjejerna på onsdag :D
sen vandra jag och anna hem, en snabb lunch och sen raka vägen upp till träningen med lisa. mycket trevligt folk på träningen och jag var duktig, fast jag fick lite ont i halsen i slutet så då tog jag det lute lungt.

sen hem igen.
pappa skulle fixa lite med våra skor på stadium så jag och philip följde med till ingelsta shopping 'xd
påvägen släppte vi av anna så att hon kunde ta sig hem med bussen ;)
fix med skorna och lite mer tjuvkik i andra butiker. där jag inhandlade min andra julklapp till bytet.
när vi sedan är ute på parkerigen igen upptäcker jag att jag har tappat mina vantar. in igen med pappa och leta igenom alla affärer vi besökt.
när vi tittat igenom alla och fortfaranade inte hittat några så bestämmer vi oss för att gå in i en butik till, och vad hittar vi inte där? jo, mina vantar.
så det har varit en riktig toppen dag!

lika stora tår som globen.

what a day!
tänk att allt vände, jag som trodde att dagen skulle bli supperkass faktiskt blev het toppen :D
upp tidigt för att ge sig ut på en skidrunda i snön, ett varv blev det plus dit/hem. riktigt trevligt men ganska jobbigt. men nu ska jag försöka ge mej upp dit flera gånger och få grepp om det där, jag ska bli som charlotte kalla!
sen hem och duscha för finbesök väntades,- bella och sara!!!
ner till kälaren, där blev det till en början singstar för hela slanten, sen gick vi till handlarn för att köpa godis som vi kunde äta samtidigt som vi titta på rosa the movie. MYYYS!  där emellan hann vi oxå kläma in våffeätning, och det var inte lite våfflor det. men gú så gott det va.
sen fortsatte kvällen med singstar och slutade med att vi gjorde vår egna lilla film om sara,- den 48 åriga kändisen!! WIHOOO! sen dog det batteriet i kameran men det var ändå då dags för sara och bella och dra hem då. men viken toppen dag, massa skratt, bus och sång. det kan inte bli bättre!
men nu har jag suttit ensam i tjugo minuter och har redan tröttnat på ensamheten så imorgon så för att bota detta så ska jag träffa anna, den lilla duracelkaninen- tjuhooo :D

slänger upp trevliga bilder från denna trevliga dag!

bella och sara tillverkar våffelsmet!

MUPPAR!

sara med den skumma 'auran'! xD

tack för toppen dagen brudar!

som ett treklöver,- helt utan tur.

inte roligt. jag, frida och eve hade bestämt mys i yxbacken imorgon. frida som hela tiden va lite osäker kom tillslut fram till att hon inte kunde, bara för det struntar oxå eve med att följa med. ganska besviken nu,- hade sett fram som ett djur mot det här och sen hoppar alla bara av... och sen eftersom det är imorgon jag vill åka så har ju alla man frågar redan planer för imorgon. men jag får väl sitta i min ensamhet och ruttna ist dårå. ouh! verkligen skittråkigt, det va lixom det jag hade sett fram emot ett bra tag nu.FAN! så nu sitter jag och tjurar för mig själv.

men dagen har iaf varit toppen!
upp tidigt för att duscha, skjus ner till stan och kvart över tie kom eves spårvagn och hon hoppade av. vi har spanat in rean och gjort fynd! det hela började med att jag hitta en fin sommarkjol, sen tänkte vi gå in och kolla gina så jag kunde titta om det fanns ngt jag ville byta min julklapp emot. Men det var dömycket folk och vi vände! in till d&company och hitta en skitnajs kjol... tyvär köpte jag den aldrig men kanske ska cheka igen om den finns kvar nåndag (y)
in till monki bland alla tusentals människor och hitta en tröja för halva priset ttränga sig i den flera massa meterlånga kön eftersom att frida, tilla och emelie hade kommit en bit fram,. det kändes inte riktigt bra men det va värt det!
jo, men dom flesta affärer hade mycket bra att erbjuda :D
sen klockan tre skulle vi äta hos mormor så jag vandrade dit, god mat och väldigt mysigt! sen gick jag, mamma och pappa hem och nu sitter jag tycker synd om mig själv för att jag inte har nån att åka skidor med.. :(



t-shirt.  gina 99:-
sommrig kjol.  åhléns 99:-



tröja.  monki 200:-


spräckliga tihts.  new yorker 99:-




jul tvåtusennio

julafton igår och det var toppen!
bauta många toppen klappar, härlig familj och sen att träffa lisa va ju inte heller helt fel :D
det började med att vi käka en mumsig frukost och sedan vandrade iväg till farmor och farfar där vi fick lite pengar och en varsin trisslott där jag faktiskt vann 50:- på!!!
sen hämta mormor och åka och tända ett ljus på morfars grav, sen vidare hem ganska lagom till kalle anka. kalle anka gör ju julen lixom!
sen upp till julmaten och käka, inte för att julmat är min favvo men en del godsaker fanns det ju iaf. sen efter en mysig, lång måltid var det dags för paketöppning.
och under granen var det helt fullproppat med julklappar. jag ryckte in som tomte och läste alla rimm och delade ut paketen. där fick vi sitta i 2,5 timme myscke skratt och glädje!
jag fick riktiga toppen julklappar såsom, pengar, ett tokigt spel, innegympaskor, godis, ftkräm, handkräm, underställ, smycken och massa mer,- guld värt!! sen hade oxå mina nya terrängskor kommit så jag kan springa ännu snabbare i skogen, underbart.
efter det ringde jag lisa, hon kommer över och fick sitt paket. en klocka som jag hade köpt till henne. sen följde jag med över dit och då fick jag ett presentkort på kick laddat med 150:- TOPPEN!
sen provade vi gustavs nya julklapp,- wii! skitkul och jag var kung på det! :D :D
idag har det blivit lite shopping med pappa på rean, en ny överdragströja för halva priset, baklyse till cykeln och en mp3 bara sådär. men nu ska jag se om jag kan samla ihop familjen för en mysig spelrunda på mitt tokspel! :D :D
lite bilder kanske kommer efterhand, när jag får tid och lust!

god fortsättning!

another day without you

julafton imorgon och ja, familjen dahlstedt är taggade!
idag har det varit ännu en lung dag, har hjälpt till med lite julfix och sånt. sen har även familjen varit på biltur ut till svärtinge för att hämta philip, när vi sedan kom hem vid typ tio provsmaka vi lite av jumaten typ skinkan ohsåå,- muums!
jag har fixat sunes jul som jag har tittat några avsnitt på idag,- och det är ju bara för underbart. alltså gud,
jag tycker det är jättekul och mysigt :D
men nae, nu blire väl ett/nåra avsnitt till och sen blir till att sova för imorgon äre julaftoooN! och på vrinnevigatan 31 är det samling i köket klockan nie för julfrukost! vi är sååå knäppa här, men det är så vi är (a)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


time is running out

gaah, nu äre såhär. två dagar innan jul och jag har huvudvärk och halsont. det ser inte alls lovande ut. det funkar ju inte alls att bli sjuk såhär innan jul, nej det är inget! det är säkert borta tills imorgon. det är så det måste vara.
så lika tråkigt som det här, lika tråkig har min dag varit...
fast det har ändå varit skönt att bara tagit det lungt., elr till en början med så gjorde jag lite nytta då jag damma hela mitt rum!! sen har det mest blivit slapp framför datan och filmer har oxå hjälpt mig att fördriva tiden.
men nu är det kväll iaf och det betyder att man snart kan gå och lägga sog och när man sover så jag jag förvandlas och vara superfriisk imorgon! JIPPIE :D
men jag tycker verkligen det känns att det är jul om bara två dagar, ååh det är så himla mysigt! julgranen är klädd, massa paket i förrådet, tomtar och fullt med snö överallt!!!! en vit jul, det känns ju toppen... för just nu känns det som det var länge sen det låg såhär mycket snö på marken någon jul innan.
jag tycker verkligen är så himla underbart, jag är så himla glad, allt är så perfekt. vad har jag att klaga på lixom,- lite halsont och huvudvärk? men äsch, det är bara en lite detalj.
man borde faktiskt glädjas mer över det man har. för det känns som att folk tar allt för givet, det är sedan när det försvinner som man inser att man borde uppskatta det mer när man hade det.
så nu ska jag verkligen njuta av den här julen när jag har allt! bästa vännerna och toppen familj. <3


bara för att allt är så himla trevlig så slänger jag upp en toksöt bild på mej och tilda ;)

wiheeej!

viken dag!
en skön sovmorgon såhär första dagen på julovet egentligen. sen så duktig som jag här fixa jag i rummet ochså.
vid etyp kvart i ett, ' jag är vid kyrkan nu igen, där jag gick av förra gången oxå' det var från anna...  precis som jag gick ut i snön med fabbe för att möta henne möter jag marcus! jag och marcus går mot dom fula gula höghusen dit anna nu hade kommit, fråga mig inte hur. men tillslut så såg vi en lite flicka gå i sin ensamhet med en röd jacka och sin vanlig mössa som vi kände igen. tillsammans gick vi tillbaka till mitt hus d vi snabbt gjorde oss redo för pulkarace!
fram med pulkorna och anna hade tillochmed med sig en egen gummibit x)
väl uppe vid den stora backen så 'åkte' vi snabbt nerför, uppför gick det lite trögare...
ja, vi gjorde väl alla möjliga sätt att ta oss nerför på. ånga utav våra försök misslyckades med en gång lyckades vi ta oss nerför hela backen med alla tre på en och samma gummipulka Y
efter två timmars pulkaåkning vandra vi hem till mig., jag och anna visa våra mvg-kunskaper i hemkunskap och lagade till en riktigt delikat lunch; köttbullar och makaroner! och för att göra hela dan ännu bättre käka vi även en mumsig kladdkaka :D
när vi satt vi bordet och hade ätit upp all kladdkaka kom anna på att hon skulle cheka när hennes bussar gick. hon inser då att det är sex minuter kvar till den lämnar söder tull! vi slänger på oss skor och allt snabbt, både jag och marcus vandrade ut i bara långkalsonger. påvägen ner möter vi mamma och pappa i bilen och pappa skjusr ner oss den korta biten, anna hoppar ut och jag pappa och marcus åker tillbaka.
när jag sedan börjar packa väskan med träningskläder så ringer mobilen, det är anna. hennes buss hade inte stannat och plockat upp henne. så hon åkte ner till söder tull och fick ta bussen som gick en timme senare... stackarn!
men pappa, jag och marcus gick iaf upp till tränigen. och gud va seg jag va idag, gick inte alls bra att träna, men lite fick jag nog utav det iaf! det va kul och det är ju alltid bra ;D
sen blev det massa snack med karin i duschen och vi blev lite depp när inte bastun var påsatt, men vi sega massa för att både min pappa och karins mamma satt i möte. karin va tvungen att vänta för att slippa att gå hem och då tänkte jag att jag ändå inte hade något bättre för mig så jag kunde lika gärna vänta på min fader då oxå!
just nu händer inte alls mycket, jag sitter vid datan har precis käkat och njuter av jullovet!

men nu ska jag slänga upp lite härliga bilder från dagen. så att ni lättare kan få förståelse för hur bra det va! :D


två snöiga tjejoor!

två snöigare tjejoor efter ett misslyckande försök att å
ka tre på samma 'pulka'


anna & marcus, taggade till tusen för att åka ner i världens fart!

HOPPAS ERAT LIV ÄR LIKA UNDERBART SOM MITT!
PUSSY!!


snö, snö, snö & snö


jag gör min egen snöängel i all snö som fallit på marken


det är massa snö ute och det är julkänsla till max!
de två och en halv första timmarna av dagen har spenderats ute vid tjalvegården där jag och pappa (eftersom lisa blev sjuk)  sålde skogsbingo. det va typ -8 grader men massa kläder gjorde så att jag höll värmen.
efter två ganska långa timmar så fick vi till slut plocka ihop och gå in och fika!
sen vandra vi oxå bort till thaperskafältet och kolla skidspåren och det såg najs ut och ja, jag vill åka skidor!! helst neråt x)
hem och snabbt byta om för jag och pappa hade planer att åka ner till stan och hitta julklappar och skor till mej. elr pappa skulle införskaffa lite klappar. det blev lite halft misslyckat för vi hitta bara två par skor till mej och inga julklappar.
en riktigt mys dag med min fader <3
hem och fortsätta på jultemat genom att pynta vår fula plastgran men nu känns allt toppen, det är måste ju iaf vara årets mysigaste årstid!
som det känns nu kommer inte morgondagen bli sämre på något sätt för då blir det att leka med anna och marcus och vi ska ha pulkarace!!!!!!!!!!!!!!!!!
jullov är ju helt fantasktiskt, ett jullov med massa snö tillochmed!, jag älskar't :)


i'll stand by you forever

tjohej!
nu har jag precis kollat på bonde söker fru på tv4 play! det är så hilma gulligt (a)
igår tills idag har jag varit en duktig och ansvarsfull ledare, elr mja. jag och lisa. både vi och barnen skötte oss riktigt bra och det blev ganska roligt, tack vare lisa!
vi hade hittat på en rolig träning där man skulle hitta en skatt. en skatt som bestod av godis. det blev oxå en hel del lekar! det var mysigt och vi va grymma.
efter en halvbra nattsömn så vare bara att stiga upp från dubbelmadrassen jag och lisa sov på och sätta på sig träningskläder för det var nämligen dags för skinkloppet då. en god frukost och sen ut i kylan.
det blev ganska grymt kallt om tummen och tårna, men tuff som jag är som kom jag runt men på en för långsam tid.
för på skinkloppet gäller det nämligen att innan man startar så ska man gissa på vilket tid man kommer att ha på banan. och jag trodde att jag själv va bättre än vad jag egentligen va. men jag borde kunna skylla på att det va så kallt att jag inte kunde prestera max <;
efter blev det att hoppa in i den varma bastun och tina upp kroppen.
på prisutdelningen blev det inget pris till mig men jag och lisa fick en söt liten ljuslykta från theres och hillevi eftersom att vi somsagt varit så duktiga ledare (y)
bara eftersom att det är så mysigt julväder så bakade jag lite julgodis men tyvär blev det kanske ingen superhit, men det slank ner i magen.
nu ska jag sega ett tag till sen blire att fira lilljul i grann'huset' med världens bästa familj malmström! ;)


en josefine från nollåtta som pyntar granen.

när du nått toppen, fortsätt upp



toppen dag!
inget plugg i skolan och det är naajs! men eftersom vi var på studiebesök så missa jag all dramatik på skolan i 'snöbollskriget' mot djäkne som hade spårat av. polisen och allt kom ju tillochmed, hängde inte alls med.. så det var synd att man missa allt jue :(
sen var jag hos tandläkaren i typ 2 minuter för och kolla om det hände ngt med min tand när jag knäa mig, men det var lungt!
sen spendera jag och mamma eftermiddagen tillsammans och hade sådär supermysigt, vi va på maxi, köpte julklappar och titta på skor. tyvär blev det inte mer än ett opat julklappar till mej och en till philip men det var toppeneftermiddag! :D
men jag har ju iaf bestämt mig för att jag ska bli snögubbe när jag blir stor och det känns bra att vara klar med den framtidsplaneringen (Y)


nej gud jag har inte blivit märkvärdig, nej inte alls

om man bortser från slaget i huvudet i papperskorgen, de dumma tandläkarna, träningsvärken och min taklampa så har dagen varit utmärk!
jag hade svårt att dra mig upp ur min varma säng men efter 45 minuter snooze så kom jag upp iaf. sen kom jag till skolan och allt kändes så bra bara för att no provet gick så bra i fredags så jag unna mig själv typ plugg den första timmen sen bestod nästan hela dan av rast så att säja! det va skönt, skönt att bara tare lungt och ha kuul.
sen inträffa en tråkig händelse, jo, denna trevliga dag fick en snabb vändning då simon dunka mitt huvud i papperskorgskanten... :( så nu sitter jag med en bula i pannan. men då tänkte jag att jag skulle hämnas och ge han en lavett, men smidig som han är lutar han sej bakåt och jag river eve på näsan ist,- fast jag fick mig ett gott skratt och hon överlevde iaf, pjew viken tur!
aja, men sen drog jag och eve till face för att jag skulle gå på make up rådgivning som jag fick förra året i födelsedagspresent... :$ men det va riktigt kul och massa härliga tips (y)
men sen ut i snön och cykla hem med min fina make, aja det va inget speciellt jag skulle ha den till så jag drog upp till träningen som gick toppen och det var hur mysigt som helst att springa i snön och sjunga julsånger, riktigt julkänsla faktiskt!
en härliga varm dusch och sen vare planeringsmöte som jag och lisa var inbjudna till, jo men det funka ju det oxå. kom inte fram till så mycket men det blir örebro och natt-sm iaf trorja!
hur kul är det att komma in i sitt rum och inse att ens taklampa är försvunnen, jag går inte till mammas och pappas rum och vad hittar jag där om inte min lampa!!!? gaah, då har dom bara snott min lampa sådär för att deras va sönder, vika typer!!
och sen blir jag oxå så jävla piss of på idottandläkarna!!!, när jag va där i april så säger dom ;' jo, men du kommer iaf få tandställning innan då slutar nian'
pappa ringde iadg och hörde vart på den där listan jag srog och då säger dom; ' jo, men josefine kommer nog få tandställning om ett år' ETT ÅR?! ETT HELT ÅR TILL?!?! jag som har väntat sens i april!!! DAMN!!!! inte kul.



en nysminkad josefine, väldigt ovanligt mycket smink!


klanthuvud




idag var det spökbolsturnering och det va superkul, såklart va vi grymma första omgången men tyvär så gick det lite sämre efter lunch men det blev en finfin tredjeplats,- GO PUSSY;s!
men idot som jag är lyckas jag (hör och häpna) knäa mig själv i hakan, ett sår på hakan, svullnad och en trasig tand blev resultatet, elr mja jag tror iaf min tand gick sönder. det blir att gå till tandläkaren imorgon och cheka!
sen cykla jag hem, helt utan att ramla! Ajustä, en annan kul grejj var ju när jag skulle gå upp för dom två trappstegen upp till skolan. vad gör jag? jo, jag missar på något konstigt sett och halv snubblar, folk tittar och i min ensamhet börjar jag skratta x)
det blev träning sen och göran hade fixat ny muuuuusik,- wiheeej!! så det blev en hel del sång på styrkan idag för det är ju helt klart min starka sida och alla andra nöjt av min skönsång, kul att man kan glädja nån menar jag.
men nu känner jag för att kolla på ett oc avsnitt fakstiskt :D

men eftersom jag är så gó och glá idag så ska jag dela med mig utav ett roligt skämt först;
det var en gång en trött gris
en trött gris som bodde i sverige
sen flytta han
han flytta till london
och då blev han pig(g)

BÄST SOM JAG ÄR FICK JAG JU ÄVEN MVG PÅ NO PROVET!! glädjeskutt genom hela huset och sådär men annars är jag helt normal.
(eve är ju ganska lika grymm som jag,- härmis därva)




hjälp

JAG BEHÖVER HJÄLP MED ATT DESIGNA MIN BLOGG!!
HJÄLP UPPSKATTAS!!!!

toppenhelg!

internet har segat i helgen och jag har haft fullt upp för uppdatering men nu ska det återgärdas!

fredag (21,30)

jag må jag leva
jag må jag leva
jag må jag leva ut i hundrade år
ja visst ska jag leva
ja visst ska jag leva
ja visst ska jag leva ut i hundrade år!

HURRA HURRA HURRA! :D


wihoo! för idag är det josefines stoora dag,- 15 år nudå! ;)
dagen har varit obeskrivligt toppen. massa finfina presenter av både vänner va familj. fast det blev ju lite pisnsamt när hela luciafirandet stoppades för att sjunga för mig, så alla 8;or & 9;or sjöng för mig tack vare bästavännerna!!!!
sen på eftermiddagen blev allt helt plötsligt lite tråkigare eftersom att det då var noprov, men gú vad svårt det är att skriva prov och försöka få med allt man egentligen kan, USCH! men jag överlevde det oxå ich efter det blev det paketöppning på skolan då jag fick nagellack, lypsyl, armband, ljus och godis av sara, eve, emelie, frida, tilla och bella! TUSENTACK,- verkligen jätte fina stuff. det glamorösa nagellacket sitter redan på naglarna och det ser skit najs ut :D 
efter en kylig cykeltur hem så kom lisa över och vi har haft mys hela eftermiddagen och jag fick en härlig present, nämligen ett prsentkort på franskmanikyr! Y och sen vare såklart två superheta bilder på mig och lisa som ingick oxå, haha x)
sen kom farmor, farfar och mormor hit och det blir mer firande med toppenpresenter, typ pengar och godis! :D :D
nu chekar jag och lisa idolfinalen och har almänt mysigt som alltid! :D
MIN FÖDELSEDAG KAN INTE BLI BÄTTRE NÅNSTANS! :D :D


lördag
hela dagen spenderades med lisa som även sov här fre-lör, vi hade heldag på stan och införhandlade julklappar. så nu är jag helt klar med det oxå, wihej!
efter ha slagit in alla fina klappar med rim och allt så käka vi tacos hemma hos henne sen blev det slappning framför tv;n där vi även somnade tillslut ;)

idaag
vakna av att tilda kom ner och busa med oss <;
efter lite tittande på nalle puh så blev det frukost sen sandra jag över till mitt hus och fixa mig lute snabbt. jag och mamma åkte då iväg till maxi och införhandlade lite mer julklappar och jag fick då oxå ett par nya gympashorts.
påvägen hem hämtade vi fabbe.
på eftermiddagen var jag väldigt duktig och hjlpte till att slå in lite klappar, pluggade och skrev julkort!
och nu är det inte alls långt kvar till julafton och det snöar tillochmed! SÅ RÄTT!


happyface aktiverat

jag är glad! och imorgon fyller jag år och önskar mig ett paket :D
dagen rusa förbi och det har blivit förberedelse inför no-provet hela dagen,- vi får la se hur det slutar sen då...
sen va jag och lisa grymma och hade barngympan och barnen bara älska oss! men det är klart dom gjorde Y
sen så är det ju också ganska trevligt att jag fick mvg på mitt idrottpass och vg i svenska på min roman :)
sen fick jag ju ett superduperfint packet av supersnällasilver-hillevi. i paketet hitta jag ahlgrens granar med ett JÄTTEfint rim till: 'om Josefine varit en bil skulle hon hela tiden bytt fil, för hon gillar när det går fort. I skogen löper hon som en hjort! föredrar en gran? framför hänga på stan?!'
mitt liv är underbart fantasktiskt och jag är glad, min granne är bäst, träningarna är roliga och skoldagarna är bäst!




bilden gör mig glad, för att det var gamleby nollnio! :D

just wonderful...

jag är hur trött som helst! och huvudet värker...
så morgondagens studiedag kommer perfekt, även fast den kommer tillbringas med en hel del massa plugg. slipper iaf gå upp lika tidigt och allt, det gillas Y
skolan rulla på idag och jag är snart klar med alla no-frågot inför provet och det känns mycket bättre nu.
all tid i skolan är så enormt bra med er underbara människor, ni gör skolan värd<3
hurtig som jag är så blev det iaf träning idag och det va kul. sprang lucianatten som är en heltokig bana med massa roliga kontroller med godis vid vissa. jag tema såklart med bästa lisa men tyvär hitta vi inget godis, men gó som conny är så berätta han att det fanns en godispåse kvar i skogen och vid vilken kontroll :D så vi gick en liten omväg på hemvägen för att hitta den i mörkret utan lampa,- men vi lyckades och det va riktigt smarrigt!

men nu ska jag nog sätta på någon bra film och mysa i sängen och sedan ta vara på sovmorgonen imorgon!! :D

 

 

bästavänner ♥

 


ännu en måndag

nu sitter jag här efter en låång dag. det hela började med att jag skulle hålla i uppvärmingen på idrotten och det gick faktiskt bra! Y
sen har dagen bestått av en hel del plugg och hörförståelse på spanska som gick skit.
så nu sitter jag här och skriver på min slutreflektion i svenska som ska vara klar imorgon, men jag kommer nog att hinna.
för övrigt som skippade jag träningen idag eftersom att jag och lisa va tvugna att planera både barngympan tills på torsdag och tjalvelägret som är next week. vi lyckades bra och ska bara hitta på någon rolig träning till dom små barnen som dom kan göra på lägret.

men nu ska jag återgå till min slutreflektion så att den blir klar någongång!
tjolahopp :D

får se hur det här slutar


halloj!
nu har även jag tänkt att börja blogga.
kunna dela med mig av mina händelser i mitt intressanta liv.
just nu sitter jag och proppar mobilen full med härlig musik och dagen har bestått av en hel del plugg och jag är nu klar med min roman! härligt
jag passade oxå på att baka pepparkakor såhär i juletid, nu saknar vi bara snön.

RSS 2.0