som en dans på rosor


bild från härliga skol-sm!


nu sitter jag här, sista kvällen på lovet och det känns inte kul! det har lixom gått så obeskrivligt fort, det bar försvann jue. men mitt lov har iaf varit super, massa bus och mys med vänner och återhämtning så nu ska jag nog klara av tre veckor i skolan för sedan blir det en vecaks ledigt för då hänger nämligen jag med bästavän lisa till tänndalen och det kommer bli såå mycket skoj! :D
men min helg har varit super. fredagen spenderades först i yxbacken och sen viadre hem till kennet och nettan för att käka god mat, haha! sen kom vi hem precis lagom till damernas final i curlingen, så i min säng låg jag och kolla på det. elr mja, jag somna efter dom typ två första omgångarna men sen vakna jag precis perfekt till dom två sista, spännande så in i norden! sen somna jag snabbt efter den segern sådär vid klockan tre! 5 timmars sömn och sen upp och hoppa i träningskläderna. sprang en bana runt om i staden med lisa, elin och hillvi, vi hade mysigt!
spendera även resten av dagen med lisa och elin och självklart vann jag markoolio-spelet!
idag har varit en lugn dag med sovmorgon, handel med mamma och fika hos farmor och farfar sen tittande på när olsson tog brons,- Igen!
men påtisdag bär det av till romme och det kommer bli superkuuul! :D

it's a choise we make

supertoppendag idag!!!
tillslut så va hela klädrensningen över och jag och lisa kom på superidéen om att ge sig ut i skogen med skidor under fötterna, sagtochgjort! vi åkte tre varv på 2,5;an och filma massa! hur roligt som helst hade vi, helt sjukt vad du är bäst lisa! vi gjorde en liten instruktionsvideo till hur man ska åka längskidor. inte för att varken jag eller lisa egentligen bidrog med rätt teknik överhuvudtaget, men det va hel skojjigt!
sen efter typ två timmar (?) i skogen va vi tillbaka vid vårt gula hus och hoppa in (efter all rensning) i bastun, så där satt vi och myste i värmen. tilda gjorde oss oxå sällskap, mycket mysigt. sen blev det snowbords-tv-spel och jag helt klart grymast. lisa hade nooo chans,- sucker!!
mat, os-tittande och mys har kvällen avslutads med och nu funderar jag på att titta på en film. sen imorgon så taggar vi skidor i yxbackeeeen, TJOHEJ! :D


bästa vännen föralltid!



en hel del röjjande!


http://4.bp.blogspot.com/_gcl1Mg905pk/SgvksRUxY-I/AAAAAAAABhg/n48IVv7EmOw/s400/kl%C3%A4dh%C3%B6g.JPG
typ såhär ser min säng ut (inte min på bild)

wiheej! nu har jag städat igenom hela min byrå med tusentals klädesplagg, pjew!
självklart fanns lisa vid min sida och stötta mig genom hela processen och va bäst som vanligt. nu har hon vandrat över till sitt hus men jag tror att hon kommer tebax snart! :D
JAG ÄLSKAR SPORTLOV SOM BARA DEN!


a good song!

jag väntar på att damernas storslalom ska börja! attans viken tid det ska ta, det va väl från en början plnerat till 22,00 och det har fortfarande inte börjat, gaah!
men herrarna va ju huuuuuuur suuuuuper grymma som helst i staffeten idag! GULD LIXOM, HOOW GOOD?
dagen har varit hur suverän som helst!, jag fick skjuss ner till resecentrum och träffa frida och bella. sen fixa bella sprutan galant sen gick vi till stan. jag började redan då att göra värsta fynden. ett par jeanstihts (halva priset, 175:-), linna från monki (25:-), sen en kofta från monki (50:-) sen inhandlade jag oxå en fondation-pensel, massa suveräna grejjer!!
sen va det slut på det roliga och frida och bella åkte hem... jag började vandra hemmåt men hade ingen lust och ringde mamma ist så jag gick till hennes jobb och vänta sen gick vi in till stan igen och fynda som bara den! först en mumsig parfym, 5 tröjor och en kjol från monki (allt för endast 187,5:-) underbart!!!!
men nu är det så att storslalomen är inställd och det är ju väldigt trist så jag ska väl göra ngt, för jag är inte alls trött!! men hare bra :D


mina söta vänner <3


the day the door is close



nu är jag väldigt trött! men somsagt jag sprang ju typ 6-30 km på träningen och fick bautaont i mina hälsenor/vader, usch vad det smärtade!!! :(
men nu är det väldigt lungt och jag har haft världens toppen dag tillsammans med lisa, vi har skrivit inbjudan, lagat raggmunk, busat, sett på vidoefilmer från gamla tävlingar och haft en superdag tillsammans. du är bäst lisa <3
sen tyckte jag oxå att svenska tjejerna gjorde ganska bra ifrån sig på stafetten idag, det va lixom inte så attg man hade nåra medlajförhoppningar men det sluta iaf med en fin 5;e plats!
men nu ska jag titta på skicrossen hade jag tänkt och sen sova så att jag orkar stötta bella imorgon ;D



keep on working!



nu hoppas vi på guld då! kom igen kalla & haag!!!
somsagt jag sitter fast framför tvn och är mycket nervös. men jag hoppas det går bra! sen har jag kommit fram att jag ska bli coach och sätta ihop bra lag även på herrsidan nästa år,. surt att dom inte ens gick vidare till final. såäre.
dagen har handlat om allt annat än sport, jag har nämligen varit i linköping och shoppat med mamma. två tröjor och lite stuff köpte mamma till mig! (a) jag va väldigt trött när jag kom hem och jag har följt både curlingen och skidrona nu och nu äre final som gäller. så keep on smilling and hold yours thumbs och toes, I will do that!

the worlds greatest

nu sitter jag och tittar os såhär efter världens bästa start på sportlovet.
nämligen har jag, eve och frida myyst hur mycket som helst. dom anlände till mig vid halv tre igår, vi åkte ner till hagebycentrum och köpte godis, chips, läsk, enegridryck och pizza. sen hem och börja med OCmaratonet! vi titta och åt, åt och titta. sen vid typ halv fyra elr något kanske så stängde vi av tv;n och använde våra egna munnar till att ha trevligt! vi prata en hel massa och allt vad går att prata om. vid sex på morgonen sen kände vi att det kanske va dags för att va tysta och få lite sömn iaf, vi somna snabbt i soffan och vakna inte fören klockan elva igen. då åt vi frukost farmför nåra avsnitt av OC. tills vi kände att vi kanske skulle ta och bege oss ut i snön och busa lite. sagtochgjort!
vi gick en sväng med fabbe och han bajsa typ 2,5 gånger men vi hade bara en påse! men frida lyckades lösa det och öpnna den gamla och hällde ut bajset och plocka upp den nya och det gammla! jag och eve fick oss en hel del garv, tack frida!
sen lämna vi fabbe och gick till vrinnevibacken vandra upp i massa snö, men väl uppe på toppen va det sjukt mycket snö! väldigt rolig underhållning det där med snöpromenad alltså, vi garvade som djur och snöpulsade massa!!
sen hemma i värmen och då käka vi kladdkaka framför OC och möös! sen va dom tär tvugna att dra sig hem och det va sorgligt jag skulle gärna spendera hela lovet på det här sättet med er underbaringar! jag älskar er<3















i'm wierd cause i hate goodbye



nu är det sportlov och jag diggar det som bara den!!!
det hela har börjat mycket enormt bra. efter skolan gick följde jag, frida och simon med och köpte skor, sitsnygga! sen gick vi och fika på donken (?!) haha, det var gott och lite mysigt. sen gick jag till fots hem och slappa och åt, ner till stan igen och möta frida och bella för det va dags för bio! vi såg på valantines day, den va bra. inte jättebra och inte jätte dålig lixom, lite halft lixom! men mysig.
nu står os på här och det är herrarnas super, inget svenskt medaljhopp där inte :( men jag ska forsätta med att titta och sitta vid datan tills jag blir så trött att jag vill sova. för sova måste jag göra så att jag orkar med att gå upp tidigt imorgon för att tagga MAQ-utbildning., maha vi får se hur det kommer att sluta!

rock this planet

wiheej!

jag tycker att det ska bli sååååå trevligt med sportlov. bara en ynka dag kvar nu. den kommer antagligen vara lite slapp, lite idrottsplugg och sen bus!
för övrigt så har jag haft en mycket bra dag idag. jag har blivit klar med bilden, varit hos trandläkaren (såg suveränt ut i munen), träna & liite plugg.
det skulle inte kunna bli mycket bättre om man tänker efter. sen är det mysigt och mycket spännande med allt os på tvn, snart är det jesicas tur att köra slalom i super kombinationen Och sen är det anjas tur som imponerade med en sjundeplats på störtloppet, hoppas slalomen går bra för henne (y)
men nu ska jag nog fläta håret och sedan krypa ner i sängen och se på os tills jag somnar, satan va mysigt!


naewh,

http://www.citynaprapaten.com/AnjaParson.png

STACKARN!!!! :(


får död att bli till liv

jag blir tokig på idrottsuppgiften, det känns lixom som att allt bara blir fel och konstigt.
nu har jag suttit med den även den här eftermiddagen men jag blir inte ett dugg klokare. men ja, det är väl bara göra sitt bästa och hoppas på det bästa!
det är onsdag idag och självklart snöa det, som varje onsdag! det är verkligen så, för jag och lisa har hoppat över skidåkningen varje vecka pga igentäckta spår, inte kul! fast den här plugg eftermiddagen/kvällen är väl behövd för att komma nån vart med allt.
men jag har iaf lyckats kompltera upp so;n idag, yes! så nu skah jag se till att fixa den här sista kursen och få behålla mitt vg, för nu ska jag se till att inte sänka mig i några ämnen. men att höja sig i teknik och musik skulle vara väldigt trevligt, det ska jag se till att fixa (Y)
men sen tycker jag att det är lite småjobbigt med allt os eftersom man aldrig kan få krypa i säng. idag slutar lixom sprintfinalen halv tolv, inte kul. jag får se hur jag gör med det. det är ju lite trevligt att vara lite pigg dagen efter, men det är ju så förbaskat spännande & jag blev så stolt när ferry tog hem sveriges andra osguld igår. det är ju helt suveränt!!
nu ligger min mysiga katt brevid mig och vill bli kliad på magen, snäll som jag är ska jag göra det. hon är ju trots allt världens bästa kissemiss <3


go noooow!

nu får ferry ta i liiiite råå!
det är spännande, kan det bli en till os medalj till sverige?

idag har jag varit i skolan och repat, det går ju somsagt framåt. inte jätte bra, men lite!
sen var det bild och jag har en bit kvar på min teckning, men jag hinner kanske (y)
sen har jag pluggat med idrotten när jag kom hem och sen träna jag. jag sprang med kakan och det var väldigt mysigt och vi var duktiga.
nu är jag seg och nervös så hejdå!

HEJA FERRY!!!!


fikastund?



imorgon ska tydligen jag och kakan dricka te tillsammans, trevligt! (fast jag gillar inte te)

release me!

HOLA! qué tal?
estoy bien y, aah nu tar vi det på svenska ist! men somsagt det är bra med mig och jag har haft en suverän dag. slöjd hela förmiddagen och nu är jag i full gång med min snigga ståltråds-fisk, yeah!
efter lunch va det repning i musikslaen med tjerna, och jag var grym. fast det var bara jag som tyckte det så dom stängde av min förstärkare så jag inte hördes för jag tydligen var i fel takt (?!) jag tror mer att det var dom som var helt fel ute och inte insåg att det faktiskt var jag som spela rätt.
skoldagen avslutades med idrott, tufft. men riktigt kul och skönt! lite intervaller och styrka satt fint. sen hem och käka snabbt sen packa väskan och möta anna för att sedan köra ännu mer styraka ÅHYES vad jag är stark nu månitro! :D
när vi hade ätit klart och satt och pratade såg vi glassbilen köra förbi utanför och knäppa som jag och pappa är berger vi oss ut i vinterkylan för att köpa glass! väldigt dyrt dock men mamma betala och det är inte allt för ofta man handlar glass av glassbilen! god va den oxå! :D :D
nu har jag sett när kalla tog hem os-guldet! såå grymt bäst, helt otroligt jue. men det va kul att sverige får nån framgång där bort i vancouver. men nu är jag böjd med detta inlägg. hoppas ni oxå är det. så nöjd att nu kansek slänger in en liten kommentar, det skulle värma (a)

härlig bild från tävling. jag saknar all tävlingar! men snart smäller det igen,- fullt ös varje helg!



one in a million

HOW CUTE?!

 

trött, kall & ont i svanskotan.
idag har jag vaknat tidigt av att tilda kom ner och väkte mig och lisa. vi tre myste ett tag innan det var dags för frukost. en smaskig frukost och sen på med varma kläder. halv nio lämnade vi vrinnevigatan och passerade nörrköping och vi hamnade tillslut ute vi tjlavestugan. jag följde nämligen med familjen malmström/berggren för att hjälpa till med serveringen. vi blande fikaserveringen med pulkaåkning & det var super mysigt och roligt. ulla-britt kom på att man även kunda åka på soppsäckar, riktigt kul. MEn jag lyckas då köra in i en stubbe som sticker upp ur snön och slår i min svanskota igen! pain in the ass!  men jag överlever hoppas jag.
när vi kom hem ändrades mina planer från pliggeftermiddag till myseftermiddag. jag och pappa åkte nämligen ner till farmor & farfar där även monica & leif var. vi åt mumsiga våfflor och prata om livets svåra gåtor, jag är så mycket klokare nu.
men nu ska jag tare lungt och ladda inför morgondagen som bjuder på en del roligheter,- kanske!


you and me is a perfect recipe

jag och lisa bär på dom grymaste snowboard skillsen!



härligt med massa plugg!

jag och lisa sitter nu här i lisas hus framför varsin dator och pluggar som bara den. elr mja, jag har tappat orken nu och gör ingenting ist. men lite har jag iaf fått gjort och det är braa!
idag har vu varit superduper duktiga och tränat i söderköping med en hel drös trevligt folk. i sprang en klurig bana i all snö, väldigt jobbigt med all snö, men gud va man bli strak av detta. det är ju suveränt.
imorgon fortsätter vi i det aktiva spåret, för då ska jag hänga med familjen malmström ut till tjalvestugan, massa myys och bus! så komme jag då att fördriva alla <3-dag!
fast ikv blir det oxå mys med lisa, melodifestivalen står på schemat och det gillar vi även fast det är dåliga bidrag typ jämt! aja, det är sånt man får leva med :D
soo loong töntar!

HAHA! ukelele på skolavslutningen a la´nollsex!
freja, azra, gustaf och jag!!!!


what's the point?




jag har haft en bra dag.
jag har ont i huvet.
tidig träning imorgon.
GOD NATT.


it is so easy to feel good

tjabba tjena mittbena!
fy bubblan vad jag mår bra just nu. jag har precis kommit hem från en superduper träning i söderköping med en hel hög härligt folk. även denna kväll sprang jag tillsammans med kakan bland söderköpings gator, med en ful nunna-buff runt huvet och avslutade med en sexi pannlampa! åhyes jag var så lätt hetast av Alla!
det var en riktigt roliga träning med lite olika slingor. fast i början kändes det att det var upp emot typ 12 minusgrader men efter ett tag var kroppen varm och det kalasbra att springa! mitt och kakans kloka huven slog ihop och det blev bara liiite snöpuls! och ja, det känns redan i mina lår. men det känns skönt nu!
sen att nationella gick dåligt kan jag nu i efterhand i göra något åt så att jag har förträngt dom! men det har varit en kanondag i skolan, och jag måste bara berätta att ni är sååå bäst och jag har verkligen alltid roligt med er! ni förgyller verkligen min dag och skratten vi delar är oslagbara.
jo så ligger det hela till och nu har jag även informerat er om detta så nu är mitt upprdag slutfört och jag hoppas på att ni får ett bra liv och sover gott!




så fruktansvärt värdefullt <3


GRATTIS LINDA!

Profile picture

Nytt UEM-guld till Lindkvist


Skidorientering, Norrköping

Linda Lindkvist från OK Denseln slog till igen i Rumänien. Det blev guld även på torsdagens långdistans.

- Jag siktar på topp fem i långdistansen, sa Linda Lindkvist efter onsdagens sköna triumf i medeldistansen.

Det blev betydligt bättre än så. Lindkvist slog till med det andra UEM-guldet på två dagar. Hon vann med tiden 53.47, 1.17 minuter före tvåan Lisa Lindgren från Sverige.

- Det känns väldigt kul. Jag är inte beredd på att det skulle gå så här bra, sa Linda när NT-sporten fick tag i henne efter det andra guldet.

Nu väntar en dags uppehåll innan helgens sprint och stafett avslutar mästerskapen.

- Perfekt med vila men sprinten kan vara klurig. Det är mycket plock och man måste vara med hela tiden.

 

 

linda är ju hur grym som helst! alltså fatta vad fränt det är att jag känner henne, att jag har busat, sett på bio, badat och massa med lixom europas bästa ungdom i skidorientering!!!!!!!!!!!!!!!! TVÅ UEM-GULD PÅ TVÅ DAGAR!

GRATTIS!!

 

 

 


jag vet att det är fel, men det känns så rätt


knasig.

dålig uppdatering... även idag! jag tänkte förut lägga in ett inlägg men nae, så blev det inte. jag sköt upp det och nu sitter jag här och funderar på att krypa ner i sängen. redan tänker ni då, men det är så att jag är trött och känner att jag vill vara utvilad för morgonsdagens np så det är lika bra att jag sluter mina ögon snart! jag har lixom ändå inget bättre för mig ikv.
fast en roliga grej att meddela om är väl att jag komplterade mitt projketprov matte 30 idag till mvg! wiheej!!!
men nu ropar sängen & jag ska svara!



nothing compares to you

jag funderar på hur mitt gymnasieval egentligen kommer se ut. jag verkligen inte bestämma mig för haga elr kunskap! båda verkar bra, det är så sjukt svårt.
men denna dag har nästan bara bestått utav dans, dans hit och dit. sen avslutades det med dansuppvisning och jag tappa bort mig och allt. usch!
sen tajma jag bussen hem perfekt. men nu är det slut på min buss-åkar-tid nu får det bli cykeln framöver. sålänge inte norrköping inte druknar i snö iaf.
sen var det lite slapp styrketräning med en mysig bastu efteråt. & gud var roligt jag har med er tajlvianer. & nu har jag oxå anmält mig till växjö-lägret,  som kommer bli najs!
nu är jag trött, men jag tänkte att jag skulle ta bort mitt gammla skruttiga nagelack och måla med nått nytt fint!

men bara för att visa hur bäst vi tjalvianer är så slänger jag upp en bild när vi vann stafett-dm!



for what it's worth

hela helgen har i stort sett spenderas med mamma!

jag & mamma har haft världens kanon helg. efter att jag hade kommit hem från träning i lördags så har vi bara haft det suveränt. först var vi på stan och cheka lite, en mascara & body lotion inhnadlade mamma till mig (a)
efter ett tag på stan begav vi oss hem igen för att mysa främför en film. en super bra film. nämligen 'my sister's keeper', gud vad bra den va! tårarna rann på både mig och mamma. när den slutat var det bara att torka bort tårarna och hoppa in i bilen för att åka till spicy hot. därifrån fick vi med oss friterad kyckling, ris och jordnötssås som blev min kvällsmat. mamma lyxa oxå till det med en sallad från paus. muums vad det var gott.
men proppfulla magar begav vi oss ner till källaren för att titta på melodifestivalen. efter det va vi på filmhumör, så vi satte på nån film. fast det visade sig vara en dålig film., elr början iaf, för jag somna sen! mamma titta klart på den men sen gick vi och la oss och det var skööönt!

idag började dagen med en riktigt låång och skön sovmorgon.
sen följde jag med mamma och fabbe ut på promenad i det härliga vintervädret. sen ut och hämta philip, påvägen hem stanna vi och hanndla lite.
hem igen och ta tag i pluggandet, men nu har jag fått en hel del matte gjord iaf och det känns super!
nu ska jag ta vara på de sista timmarna av helgen och hare gött (Y


nu är det dags för fredagsmys

usch, idag faila jag verkligen på so-provet! sjukt kort tid och massa knasiga frågor. inte kul alls men nu är det iaf över, pjew!
det var väl i stort sett det ända som hände i skolan idag. sen sluta vi klockan ett men vi va kvar till typ två och.. mjo vet inte riktigt vad vi gjorde. sen gick jag, eve, frida & simon på stan,- ganska seegt!
tillslut tröttna jag och frida så vi gick och köpte godis ist, muuuums! efter det fick jag springa till bussen och sen hem. kvällen har varit ganska trist men skön, har ätit godis, suttit vid datan, ätit och tittat på tv med mor & far.
imorgon blir det minsann ingen sovmorgon utan då är det träning som gäller för hela slanten. i söderköping ska det springas, jag vet inte vad men det är säkert något roligt som dom har hittat på. wiheej!
nu blire väl lite mer segning och sen blire sängen, är jäkligt trött,- idag igen!!!!

livet är på topp!



i can see you even in the dark

idag har det pluggats so för fulla muggar!

som sagt så är det so-prov imorgon, usch inte kul alls. det känns lixom som jag inte kan nånting men jag orkar aldrig ta tag i pluggandet heller. förut när jag satt och försökte lära mig lite så frågar min bror om jag vill åka pulka ist. helt klart så valde jag det före pluggandet så vi hörde med lisa, gustav & tilda oxå,- självklart va dom på, så vi hade väldigt mysigt och roligt tillsammans i den stora vrinnevibacken! dock åkte jag återigen i ett gupp och fick ännu ondare i svanskotan. menmen det är sånna smällar man får ta när man har roligt.

 

skolan idag har varit hur seeg som heelst!
jag har varit trött, haft huvudvärk och hungrig. inte alls nån bra kombination så förlåt om jag var jobbig och allt idag, men jag var inte riktigt ensam om att va trött och allt. det kändes som alla va lite så idag. men lite slappt bildpass på förmiddagen och sen en seg eftermiddag utan mycket plugg har det blivit. när vi satt kavr idag så gick vi igenom so;n så lite koll kanske man har trots allt.
men nu ska jag kanske titta om det är något bra på tv och sen ska jag sova & få bli lite utvilad så jag klarar av provet imorgon!
whis me luck!


he dosen't know who i am

huvudvärken är på besök fortfarande! den vill verkligen inte försvinna även om jag tar hur många alvedon som helst så stannar den. vet inte vad jag ska ta mig till. men jag begav mig iaf till skolan imorse i snövädret men jag tajma bussarna perfa så det gick snabbt och smidigt. i skolan har inte mycket hänt, jag har inte fått mycket gjort. fast jag borde för jag har en hel del att göra men orken finns inte! på fredag är det so-prov och jag känner mig inte jätteredo och sen måste jag oxå se till att bli klar med den där förbaskade bilden, har typ inte kommit nånstans på själva presentationen och sen ska jag oxå bli klar med själva serien tills fredag v.7! sen så börjar vi ju med nationella nästa vecka oxå... i svenska. usch jag villl verkligen inte, har varit nervös för dom här redan sens i femman efter jag hade gjort dom! men jag ska göra mitt bästa så får vi se vart det leder. svenska kanske är okej iaf men spanska däremot, hur ska jag klara av det?!
nu antar jag att jag ska trotsa min vilja och läsa några sidor om den globala ekonomin & jag tycker verkligen det är sååå intressant yeah! sen vill jag äte glass och se på film sen ska jag sova som en sött liten hamster med överbett!

passande bild såhär i på varma februari!
ankan,- en tjej jag saknar!


you, and you, and you

nu är jag trött i kroppen och huvet värker efter ett träningspass ute i snön. men träningen var mycket rolig eftersom att jag sprang och busa med kakan hela banan. 'bor det mycket utläningar här?, för det luktar curry' HAHAHAHAA!
skoldagen har varit bra och jag samlade äntligen mod till mig och redovisa engelska vilket könns grymt skönt nu! sen imorgon ska jag se till att bli av med svenska 27 oxå. jag måste ju se till att ligga i fas eftersom jag ska ha ph med stefan imorgon, inte kul. inget specielt som har hänt idag lixom, fast bussarna sega enormt mycket imorse, helt fulla så man fick vänta på nästa och allt! kallt & inte alls roligt.
men nu ska jag invänta att finalen av paradise hotel ska börja och sen ska jag sleepa och hoppas denna jobbiga huvudvärk är puts väck imorgon (Y)

freja,- dagens bussvän!


i hope you count

sitter med gitarren i knät och försöker få ut några fina toner. resultat: misslyckat!
tyvär så går det inte så väldans bra för mig med den gitarr som inte låter som jag tycker den borde göra, Fy! men vi har som sagt var bara repat en gång så det ska bli ändring på detta hemska ljud snart.
men dagen har varit helt suverän! först en kanondag i skolan, som avslutades med idrott. idrotten bestog av dans och vår är ju helt mirkaulöst bra! riktigt roligt och imorgon ska vi se till att bli klara med den ;)
sen efter denna skoldag så gick jag, frida, eve & simon och käka kebbab och ice cream,- muums. sen så cheka vi på stan och jag köpte en snygg tröja. sen var det dags att möta bella utanför bion och sedan vidare in till biosalongen. det var NV som bjöd på förhandsvisning av farsan den var riktigt kuuul! man fick ju tillochmed gratis läsk, popcorn, tröja & KORTLEK! så det var helt lyckat.
men nu sitter jag sopm sagt och håller in alla dessa strängar på gitarren och försöker spela med andra handen i rätt takt,- helt utan att lyckas dock! men nu är det bara nio minuter kvar till paradise hotel, wihooo! :D

http://www.facklan.se/Affisher/farsanStor.jpg

FUCK YOU SJÄLV!!!

 


RSS 2.0