heaven dosen't seem far away

Hola!
jag mår bra och jag har haft en lugn dag med plugg och lite motionerande.
bra start genom en skön sovmorgon och en mumsig frukost.
sen en hel massa matte-plugg. sen vid halv två gav jag och pappa oss ut på en två-timmars-promenad. riktigt mysigt, vi gick runt stan och lite sånt sen så stanna vi även och fika på våffelstugan hur mysigt och gott som helst. det satt riktigt fint med en smaskig våffla och varm choklad efter ett dags vandrande i kylan. enhel del snack blev det.
sen hem igen och fortsätta med matte-pluggandet. sen käka vi kanon-god lasange till kvällsmat.
nu har jag ätit en kanelbulle som var good, snart blir det att cheka blåsningen och sånt. sen får vi se vad livet har att bjuda på..?  men det blir säkert bra.


bror, jag & fader

one more time

åh nej! nu inser jag att jag har glömt kameran där nere i min jackficka och det är släkct och läskigt där nere så jag vågar inte hämta den. jag som hade tänkt och lägga in alla snygga bilder som fotades i vrinnevibacken idag med eve och sara!
men nae, det får vi alltså fixa imorgon. den som väntar på något gott vänatr ju aldrig för länge så ni får hålla ut!
men nu ska jag nog krypa ner under täcker och sätta på en riktigt bra film för jag är inte trött och verkligen på mys humör.
fast det har varit en riktigt myskväll! vi har snackat, tittat på robinson (första och sista gången jag titta) och gud va vi har haft det helt underbart.
och vi hade enormt kul i vrinnevibacken med pulkaåkningen, jag åkte ner för HELA backen med tefat utan att dö! fast sen åkte jag i ett hopp och min svanskota är total krossad nu, auch!
men nu bilre movie-time!


toppenbrudarna!

the first, but not the last

hello there!
nu sitter jag och världens bästa evelina här. vi har nyss käkat frukost och nu taggar vi pulkarace!!! ÅHYES!
vi hade en mysig gårdag, först skola och en låååång fika på mysigaste bagarstugan, sen cheka vi lite skor på stan med frida och bella! alltså gud vad ni är underbara tjejer, helt klart dom bästa <3
sen så följde eve med mig hem, vi hade mysigt med snack, matlagning, tog snyggaste bilderna och även titta på bilder från gamleby. shiet vad man saknar den tiden alltså. helt sjukt!
men nu ska vi fortsätta med... ehm aa, det vi ska göra! och sen så ska åka som galna koor i vrinnevibacken! :D vi diggar't.

THE BEST!


you only live once

HUVUDVÄRK i hela huvet!
auch, inte kul. trött är jag oxå, vill krypa ner undert täcket och sova snarast.
så, hur har min dag varit kan man tänka då? jodå, den har varit finfin. fick skjus till skolan idag, mycket uppskattat. sen jobba jag på lite sådär och redovisa 26 i svenska. efter lunch så var det sim sagt prova på dag på kunskap och tyvär kändes det bra där så nu står jag inför ett svårt val mellan haga och kunskap? och jag kommer aldrig kunna bestäma mig, båda känns bra på sina sätt. aa, usch väldigt jobbigt känns det nu. men aah, det har valet är ju inte så viktigt men ändå för elr senare måste jag ju bestäma mig.
sen åkte jag med bussen hem och jag lyckades komma ut eftr lite pressning, pjew!
nu har jag jobbat, jobbat och bakat pizza till mig och broder, den blev god.
men nu ska jag avrunda dagen och läsa igenom lite sidor om ekonomin innan jag stänger ögonen!


i'm free fallin

maha! jag tycker att all snö gör det lite svårt att cykla.
ja, man skulle kunna säga att jag stötte på vissa problem på hemfärden idag. men det gick ganska bra iaf och jag kom hem levande.
skolan va mycket trevlig idag, hela dagen bestog i stort sett bara utav hemkunskap. vi var duktiga och klanta oss inte jättemycket. det blev tillochmed gott, tänk att vi kunde omvandla den äckliga fisken till god fisk. vi måste ju vara one of a kind.
sen vare lite ritning utav min finfina fisk. den är söt... elr jag mena stört ful! men jag kämpar väl på och hoppas den kan bli lite fin, även fast jag redan insett att det är ett hopplöst fall. men jag ska göra mitt bästa.
efter skolan vandra jag, frida, eve och simon på staden. elr eve & simon stack väldigt fort men jag och frida tittade lite och så. hitta inget kul alls. fast är riktigt sugen på lite härliga vår kläder nu, fast alltså jag gillar vintern det gör jag verkligen. men vår är mysigt, man kan ta av sig den tjocka jackan och ouh allt sånt! vinter är mysigt när man är redo för den. när man lixom proppar på sg kläder och ger sig ut i snön och leker, åker pulka elr skidor! då är vintern och snön oslagbar!!!!
nu är mina naglar röda och jag är redo för morgondagen, redo för prova-på-dag-på-kunskap. ja, ska bli trevligt och cheka läget där lixom.
japp, så är det här i mitt liv för tillfället. mycket trevligt om jag får säja vad jag tycker mitt största bekymmer är bara hur jag ska ta mig till skolan imorgon.. snöar det hela natten så kommer det inte hinnas skottas på gator vilket gör det svårt att cykla. men jag orkar inte åka buss, det tar längre tid och är jobbigt plus att jag måste gå upp tidigare. som om inte kvart över sju är tidigt! nae, lite barmark på gatorna till skolan skulle va bra men förövrigt kan det vara massa snö överallt.



konfermation tvåtusenåtta.
jag saknar det!

en vanlig dag




halloj!
tjugosjätte januari har varit en toppen dag. vi har nu äntligen fixat toppenbandet till rockshowen, mja, men det blir säkert bra!  sen fick jag reda på gårdagens matteprov, 5 poäng från mvg. typ lite slarvfel så det ska nog gå att fixa upp till ett mvg hoppas jag! sen fick vi även reda på att det är vår tur att duellera i kockduellen imorgon. så jag, frida & eve satt kvar i skolan tilll typ halv fem kanske. det va typ vi, oskar, august och alla lärare kvar men det va najs och vi har nog ganska bra koll inför imorgon nu! sen va vi tvumgna att fixa lite prylar på stan för imorgon, det kommer bli kalasbra!
påvägen hem halka jag jätte nästan med cykeln eftersom gatorna är proppfulla med is överallt.
här i vårat hus har det fixats i köket, mamma lagde mat samtidigt som jag bakade maränger. marängerna svalnar just nu i köket men jag tror dom blev ganska bra iaf.
snart trorjag att jag ska lägga mig brevid mamma i sängen och titta på mästarnas mästare tillsammans.


here without you baby

HELLO!
mitt internet funkr igår så nu får jag ta igen helgens försening. lördag blev tidig morgon och sen kväll. upp och hoppa vi halv nio, packa väskan och upp till tjalve för lördagar innebär lördagsträning! jag tema med lisa och vi sprang en 8 km bana i ett mysigt prat och bus- tempo. riktigt mysigt<3
sen vidare hem och fixa sig för tjugo i tre stod det en bil utanför som var för att plocka upp och för att sen åka vidare ut till norsholm där familjen roxner hade myst till det. jag lekte med disa och evelina, och det var mycket nöje. väldigt roligt hade vi. vi hade bland annat chees-ballz-ätar-tävling där segern gick till eve. sen fick vi ju oxå ett väldigt minnesvärt citat ' åh, det kommer jag ihåg!'... 'men du va ju inte ens med' . åhyes då börja vi skratta!
sen kom vi hem vid halv ett elr ngt, då (tjock som jag är) tog jag en kladdkake bit och myste framför ett 90210-avsnitt.
sovmorgon. elr mja, till kvart över tio iaf! sen träffa jag lisa och vi vandra ner till stan och cheka lite. ett fynd gjorde jag, nämligen ett par nya skor finns i min ägo nu. det var en riktigt härlig dag med lisa. om man bortser från min huvudvärk.
så kvällen spenderades med mamma framför en johan falk film, mycket trevligt.
idag har jag varit i skolan där jag faila på matteprovet elr iaf första uppgiften! jag är helt körd i hela huvet! sen blev att ha lite idrott, vi blev indelade i dansgrupper ochså. & nej min kordination är inte bra, inte bra nånstans faktiskt. klockan tre när vi sluta skynda jag mig upp på cykeln och kom då snabbt hem, käka och sen direkt upp till träningen med anna och lisa. vi hade även väldigt ovanligt besök. lixom alla va på mai ly, JULIA PHILIP! lixom vad har hänt, vad kan man vänta till nästa gång.? att gud är med på vår träning?!
när jag kom hem nu så drog vi iväg till maxi och skulle handla, vi kolla lite även i dom andra affärerna och fick på lindahls,- muuums! sen kom vi hem för drygt en timme sen, en lätt kvälsmat och nu ska jag kolla lite här och sen sleepa.

bara för att gäldja er lite extra kommer lite fina bider från lördag-kväll. enyoj!












hero of war

trött. träning imorgonbitti.  så snart blire att hoppa i sängs och få några timmars sömn så jag orkar mig upp ur sängen imorgon.
jag har idag varit på haga, det va väl bra.. antar jag men ouh jag vet inte vart jag vill gå! haga/kunskap? men efter haga drog jag, frida, bella, eve och emelie till stan och cheka & jag gjorde värsta fyndet på monki! en tröja som skulle kostat 350:- gav jag 87,5 :- fööör! damn vad jag är duktigt på att fynda!
hem och träffa lisa, så nu har hela eftermiddagen och kvällen spenderats med henne. chipsätning och lets dance-tittande tsm och även med mamma & gustav. myys.
men nu antar jag att jag ska stänga av datorn snart och krypa ner under täcket.



the reason is you



jag fotbadar just nu . ja, det är sa nt!sitter med ett va rmt och skönt fotbad. samtidigt så letar jag även efter det effektivaste sättet att ta sig till haga imorgon. det går.. inte bra. men jag får se till att komma på något bra sätt.
jo, för imorgon blire prova-på-dag på haga och det blir säkert kanon.
idag har jag haft en bra & trött dag. först en so-föreläsning som va trå..mindre kul. sen direkt till spinningen på friskis. vi skulle nämligen köra ett spinningpass med rektor stefan. det va tufft men sjukt roligt. andra gången i mitt liv som jag körde och jag diggar träningssättet, så det blir nog fler gånger.
äta, plugga, sitta kvar till tre, skratt, snö överallt, cykla hem. nu hemma har jag gjort... ingenting, absolut ingenting. bara tagit hand lite om mig själv. typ gjort en ansiktsmask och nu sitter jag som sagt och vårdar fötterna. sen innan jag går och sover ska jag testa oliv-olije knepet. alltså massera in olivoljia i hår topparna, sova med det och sen skölja ur det imorgonbitti. detta ska tydligen hjälpa mot slitna toppar så lets give it a try.
men ja, det va det jag hade att meddela idag men hare bra och sköt om er!



look at me, i'm on...

jag har pluggat som bara den nu! två timmar har jag suttit med huvuet i samhällsboken. men nu har jag iaf läst alla trettiosju sidor. (fast jag fatta typ bara hälften).

efter allt plugg så fortsatte jag med mina duktigheter och bytte lakan och fixa iordning kläderna i mitt rum som låg överallt. sen en snabb dusch och nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar! en riktigt duktig eftermiddag alltså.
skolan var trots allt ganska slapp. det hela började med att jobba(?) svenska, ae inget vettigt gjort! men sen vare lunch på donken. upp för att rita på min fina serie-fisk..elr nu ljög jag. den är inte fin. inte alls. men sen var jag tvungen att stanna tills klockan tre. jag hade ph och aa, det funka!
cykla hem och sen hade jag denna super-effektiva eftermiddagen! så nu ska jag äta, titta på de senaste paradise hotel avsnitten som jag har missat och sen blire att somna gott.


i hope you don't mind

jag är trött! väldigt trött tillochmed. men inte så konstigt med tanke på att jag har varit i skolan hela dagen. det var språkdag. först ungerska med stefan sen tyska-film, spanska pass och sen salsa med den spanska bögen som va dansk! haha, dansen var välidgt svår & jag sög! menmen, det va ganska kul iaf. lite huvudvärk avr sånt man fick leva med under dagen. ajustä, dagen har oxå bestått av snöbollskrig! grymt kul. liiite mullningar här och där. och jag blev mulad typ tjogotretusen gånger, men guuud- jag älskar snäbollskrig.
men eve följde med mig hem och vi åt gott mellis med rostade mackor och dricka. vi satt och prata länge och tillslut kom vi fram till att vi skulle ta en liten promenad.. 7 km blev det tillslut räkna jag ut nu! ja, man blev lite trött i bena på slutet sådär. men riktigt skönt att komma ut och röra på sig och prata! prata om allt mellan himmel och jord.. jag är så tacksam över att jag har dig, att du förstår mig och lyssnar på mig evelina<3
men tack och hej. nu ska jag sepå mästarnas mästare och sen sova!


it's all inside us

GAAAAH! dålig stil där att inte helena jansson vann jerringpriset! hon var lätt värt det. men helena jonsson var oxå värdig vinnar,- om man jämnför med tvåan zlatan så är hon obeskrivligt underbart bäääst!
jo, men det är så jag har spenderat min kväll. tittandes på idrottsgalan med mamma. och innan det så var vi och fikade hos mormor eftersom det är hennes födelsedag idag! Och annas! SÅ HIPP HIPP HURRA! :D
dagen har varit som alla andra dagar i mitt liv ungefär,.. jag gick upp, cyklade till skolan, hade roligt i skolan,- elr mja. idag var det extra roligt i skolan! för vi hade nämligen ett rejält snöbollskrig på väg tebax från lunchen och det var huuur kul som helst. men när vi sedan var inne i skolan igen kände vi inte för att sluta så det hela fortsatte i ett vattenkrig. och roligaste var ju när eve tänkte kasta på sebbe... men sebbe flyttar på sig och vem står bakom sebbe jo, JAG! så allt vatten hamnar på mig ist.. ganske suveränt roligt iaf för jag va ju redan kanonblöt så det va ingen fara. men detta gjorde skoldagen bättre än bäst! efter skolan begav jag mig hemmåt på cykeln i snö vädret. käka lite mumsig mat och sen så ringde det på dörren och där stod självaste födelsedagsbarnet anna som jag vandrade upp till träningen med. vi kämpade på enormt bra och jag känner mig mycket starkare nu.
jo men så har min dag sett ut i stort sett! mycket trevlig dag och imorgon taggar vi språåkdag! ÅH YES!

självaste födelsedagsbarnet & jag på gm i sommras.


it is a little thing we make

just nu tittar jag efter nån ball skidhjläm och väntar på att klockan ska bli åtta. för klockan åtta börjar nämligen blåsningen YEAH! så just nu är det endast fyrtiofyra minuter kvar!
dagen börja med en riktigt lång, skön sovmorgon! sen titta jag klart på 27 dresses som jag började titta på igårkväll. sen har jag och mamma titta lite på maxi (ingelsta) och så.. hitta typ inget. mjo, bara en jeansjacka för endast etthundra riksdaler, lite fynd sådär. ska teste lite sen och se om det är något jag vill behålla. sen hämta vi upp philip i svärtinge påvägen hem. väl hemma så inser jag att det sitter en ny lampa i mitt tak nu! så nu kan jag faktiskt både tända och släcka den exakt när jag vill is'nt that wonderful?
lite slapp-time framför skidorna och sedan efter kvällsmaten så hoppa helafamiljen in i bilen och åkte på biltur. jo, jag vet det är inte normalt. men jaja, philip fick iallfall chans att övningsköra och hör här alla är fortfarande helt oskadda och välbehålna!
jo, men det är väl min dag i stort sett!
jomenjustja! igår vare ju oxå en mycket trevlig dag. det hela börja med träff uppe vid tjalvegården halv tio. sen ut på en trevlig bana (så trevlig att man tillochmed kunde åka på kartan ner för vrinnevibacken. och ja, det va såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääär kul!). efter 7,5 km +moms löpning så var vi framme igen då belv det bastning och duschning. sen vidare mot köket där förberedelserna för tacos-måltiden var i full gång! och eftersom att det var en hel del ledare som tvivlade på min mvg-kunskaper så fick jag chsnsen att visa min skills i en lök-skärar-utmaning! och jag var grym! men helt nöjda va dom nog inte, men jag va grym. bättre än hillevi.
efter att proppat i sig en hel del massa mat så var det dags för avfärd mot busfabriken! och ja, bus blev det för hela slanten. men det var jobbigt. men dom tre timmar tog snabbt slut och vidare hemmåt... hemma vänta mat & efter det så ringde det på dörren och där stod familjen malmström och så blev det lite mys och snack med dom. sen somna jag väldigt skönt!


 


with or without you

yxbacken för hela slanten!
damn va det var roligt, hela kvällen har spenderats i yxbacken med trevliga, sociala, roliga, knäppa, söta apor<3 nae, men lite folk från skola och kvällen var lixom bättre än bäst!
sen så körde vi ju även race och ni kan nog lista ut att Jag, josefine dahlstedt vann. ingen förvåning.  men de tre timmar som backen var öppen lixom bara ruusa iväg. helt plötsligt bara släcktes allt! för vi va mitt i familjebacken och alla lampor bara släcktes... menmen vi hitta ner iallafall!
nu är hela jag lite småseg och så. det skulle sitta riktigt fint med sovmorgon imorgon, men nej! för imorgon äre bara att försöka hoppa upp ur sängen vid en sådär halv nio och sen ge sig ut på träning, sen blire mat & sedan vidaree till busfabriken! JÄÄIJ!
men nu blire väl att sega lite vid datan och sen krypa till sängs,- det låter ju toppen när man tänker efter!
men superdupertoppenmegabäst-dag!


eftersom det aldrig blev fototajm idag blire en gammal yxbackenbild...

i wanna dance with somebody

träning idag med sok!
riktigt kul!!!!!! jag tema med kakan och vi ägde lätt alla.... elr mja, inte lisa & elin! det var skitkul, typ stadsorientering med 2 'kartbyten' och orättvisa gafflingar, men självklart. eftersom jag är bäst så fick jag dom korta gafflingar. menmen, vi var ute och lunkade i en timme bland söderköpings gator.  sen när vi var i mål blev det duschning och snack! vi är riktigt grymma på det faktiskt.
sen hem och nu har vi käkat baguett, muums!
skolan har rullat på idag, det har väl inte hänt något fantastiskt kul, men det har varit en helt normal kul dag. en en normal kul dag är lixom kul!
påvägen hem så stannade jag vi ett litet bageri och köpte hem varsinn semla åt mig, mamma och philip som vi myste med.
ett ord som kan summera denna dag skulle nog vara: perfekt!


bästa teamet!

didn't we almost have it all



dagen har rusat förbi, som vanligt alltså. det var segt att dra sig upp hur sängen imorse så det blev lite stressigt när jag väl kom upp menmen. det är sånna smällar man får ta när man unnar sig lite extra tid under täcket. tillslut satt jag iaf på cykeln mot skolan. lite kyligt men helt okej. om man jämnför med tidigar kan man ju säja att det va varmt. i skolan har svenska mest jobbats och så, det är konstigt men jag jobbar på iallafall. det sista jag skulle fixa innan skolans slut var att prata med cissi, det gick bra och sen vare bara lite flum och sen upp på cykeln och trampa hemåt! hemma väntade äntligen lite mat att få stoppa i magen. och min sjuka mamma sjorde mig sällskap under måltiden. vi pratade också lite planer inför ommöblering i mitt  rum och en ny säng skulle oxå behövas. så nu har vi kommit ett steg närmare det. lite halsont gjorde att dagens träning ställdes in för min del. inte kul. men så istället för det har jag gjort lite nytta, jag har fortsatt med svenska pluggandet faktiskt. och sen blev det dusch och nu målar jag mina naglar! så nu ska jag återå till nagelmålandet så det blir snyggt, sen blir lite mys och sen sleeptime!

just once in a life time

tjatja!
ännu en gång sitter jag här framför datorn. och tänker att det är dags att uppdatera bloggen. so here i am.
men en en sak är anorlunda idag, för idag, just nu sitter jag i mina nya tröja. min nya fred perry-tröja som jag (pappa) inhandlade idag.

jag tänkte att jag skulle ta en riktigt lång sovmorgon imorse.. men det måste vara något fel på mig, jag kan lixom inte sova länge på morgonen,- men det är väl ganska bra det.
men början av dagen spenderades iaf i sängen och tittande av gosip girl- avsnitt! mycket nöje.
men tillslut var det dags att pallra sig upp ur sängen och göra liite nytta. aja, tiden rusa förbi och tillslut så var klockan 3 och dags att gå. för jag skulle nämligen ha utvecklingssamta klockan 4. fabbe och jag börjar gå, gå mot mormor för att först lämna honom där och jag fick även hjälpa henne med lite tekniska makapärer, typ hennes telefonsvarare.
aja, sen vidare till skolan. där träffade jag pappa och vi vandre tillsammans upp högst upp.
vi hade utvecklingssamtal och det gick bra... antar jag. det va som vanligt lixom.
efter det kände vi att vi ville göra något. så vi hoppa in i bilen och körde ut till maxi. på maxi titta vi lite i affärerna och där va där vi hitta fred perry-tröjan och även en gul sport-bh för femtio kronor, värsta kapet!
sen handlade vi lite på ica och sånt. riktig rolig eftermiddag med pappa, och ja, vi har samma humor.
jo men nu skulle jag vilja säja att jag faktiskt lyckas med min grundtanke, att uppdater bloggen!
så nu ska jag fortsätta leva mitt härliga liv.


jag tycker att denna roliga bild passar denna roliga dag!


We're all part of the history of Norrköping

idag har jag planerat inför kockduellen!
men det hela började med att jag tydligen inatt hade fått näsblod, så jag hade blod runt hela näsan, handen och på min sovtröja! inte fräscht. jag märkte det lixom när jag gick upp... så nu har jag och har haft blodsmak hela dagen.
men sen vid tio kom evelina och frida hem till mig. eftersom att vi hade lyckligtvis hamnat i samma grupp. den bästa gruppen.
det var bara att sätta igång att leta efter typ sju olika recept på datorn och komma på ett bra tema... vi kom på ett tema som är väldigt knäppt. men iofs så är ju vi tre lite knäppa så det blir nog super! vi tog en break mitt i allt oxå då vi åt goda pangkakor som mamma hade fixat till oss. mums.
det var en ganska så najsig uppgift så det har varit en slapp dag med massa garv! men det är klart, man kan ju inte ha annat än roligt med er.
sen lämnde jag dom vid fyra för då träffade jag lisa och vi vandrade tillsammans upp till träningen. till träningen där jag typ somna! väldigt trött nu & jag vet inte varför, har ju somsagt varit en lugn dag. menmen, så imorgon ska återhämta mig och slappa som bara den.
men denna toppen dag får absolut 5/5!






























kan man få ett tydligare bevis på att vi är superknäppa...?















.

friends are all that you need

en riktigt skiddag idag!
uppochhoppa vid klockan tie, käka frukost för att sedan bege sig ut i spåren på thaperska med skidorna under fötterna och en lisa framför sig.
på hemvägen körde vi väldigt äventyrligt genom skogen och jag gjorde det klassiska felet så att jag hamnade med varsit ben på olika sidor om trädet. åhja,- det var en rolig hemväg! vi ramla väl lite dåochdå oxå, men det var fantastiskt kul och ja, vad ska man säja. lisa är bara bäst.
in i mitt hus och käka kötbullar med makaroner som mamma fixa, muums!
sen var det bara att dra på sig lite varmare kläder och sedan packa in skidor och pjäxor i bilen.
sen äntligen påväg... men vad händer efter typ hundra meter JO, BAKLUCKAN SPRIKER! HELA GLASET GÅR LIXOM I TUSEN SMÅBITAR BARA SÅDÄR! VÄRSTA SMÄLLEN LIXOM! SCARRY!... så vi vände igen. och glas fanns det överallt.

ahopp, alltså försvann får skjuss ut till yxbacken,- DEPP!
men snälla patric offra sig och tillslut kom vi äntligen ut, jippie!
vi körde massa och det var väldigte enormt kul, träffade även sebastian och oskar.
aja, efter tre och en halv timmes skidåkning kom patric och tilda och hämta oss, vi åkte raka vägen hem och hemma väntade maten på mig. vi åt efterrätt tillochmed,- kladdkaka!  MÖMS!
snart trorja jag ska se på film och sen läsa min nya bok.

 


dear mister president

steg 29 i matte CHECK!
wihoo, nu äre bara 25 steg kvar dårå.
nae, men dagen har varit bra. det hela började med ett besök på arbets museumet,-det funka!
sen vidare till skolan och plugga matte med bella och bli klar med steget, tjata om att få redovisa. men naj. så många pepparkakor hade tydligen varken robban elr mattias ätit. för dom var inte alls snälla så vi fick inte redovisa.
men sedan efter lunch, var iag robban omvandlad och snäll så först redovisa jag,- toppen! efter mig så redovisa även bella.
VI ÄR SÅ ENORMT GRYMMA! :)
för att fira denna underbara händelse så gick vi efter skolan till fräcka och tog sjävlklart en kladdkaka- Muums! frida följde även med dit och gjorde det hela mycket trevligt.
mycket snack & mys för att sedan ge ut sig i kylan igen för att cykla hem till fabbe som var tvungen att gå på en liten promenix. sedan tittade jag och min bror på lite skidor tillsammans. helena jonsson är ju ganska grym faktiskt, det blev en fin andra plats för henne i dagens sprinttävling.
en lugn eftermiddag med en tur till hageby centrum med mamma.

det känns riktigt trevligt att vara ledig på måndag och tisdag. på måndag ska eve och frida komma hit så ska vi planera för kockduellen. häärliigt.
men ouh, jag har kollat lite om gymnasievalet nu och det är ...svårt. alltså gud, men just nu så trorja det lutar mot natur på haga. men vi får se hur detta slutar. men det är jobbigt, man vill ju välja ngt bra, nånstans där man trivs och det är så svårt att redan nu innan veta allt sånt. men man får väl chansa. välja det man tror är rätt för en själv.


fika-brudar!

please don't leave me

första dagen i skolan efter lovet. sjuk segt.
men jag överlevde iaf och allt plugg är redan i full gång, iaf för mig som har typ 26(!!!!!!!!!) steg att göra den här terminen. jo, jag vet ganska omöjligt & jag kommer defenitift faila. men man kanske kan hoppa över nått steg nånstans . HOPPAS*
men dagen rulla förbi snabbt och jag har väl inte hunnit med så mycket. jag vakna av att det var enormt kyligt i mitt rum eftersom att jag hade haft öppet fönster, pappa kommer inte och stänger och lägger på mig ett extra täcke. men då var det tyvär bara 15 minuter kvar i den varma sängen. usch, jag hade inte alls nån lust att stiga upp i det kalla rummet. but i did it and i survived!
fortsättning på det kyliga temat,- ut i all snö, hoppa på cyklen och börja trampa mot skolan. och jag ramlade inte en ända gång.
sen var det trevligt i skolan med alla. sen en cykeltur hem även då utan att ramla.
hemma perfekt till herrarnas skidskytte-stafett, värsta tajmingen. så mellis framför tven och sen slappa farmför tven i mammas och pappas säng. sen kom även pappa och sällskapade mig, trevligt trevligt.
& jag har nu försökt jobba matte, men jag fattar ju inget! träddiagram och sanolikhet är såå inte min grej! men jag ska kämpa så jag inte behöver köpa cola till bella, - men jag är stark, jag kan klara det här!!!

gm sommaren tvåtusennio



grisar är vi allihopa












halloj!
idag, sista dagen på lovet har varit fantastisk.
jag vakna upp i ett garage med toppenbrudarna anna, karin & amanda.
upp & hoppa och käka tysk(?) fruksot med familjen wehlin. det var smarrigt.
då var vi nu alltså redo för pulkaåkning och mja, vi var kanske inte skitsmidiga när vi åkte, men nåra smällar mot stäjrten är väl sånt man får räkna med när man åker pulka.
så karin fick bajsont i stjärten, vi andra fick nog lite med skitont. menmmen vi lever fortfarande iaf, det är ju en bra sak!
nåra hopp, ramlingar och skratt senare så kände vi att vi var klara med pulkåkningen och vandrade hem till kompassgatan igen.
där vi till en början spelade väldigt vackert på piano och jag kan nu TVÅ låtar,- alla barn i bullerbyn (som jag kunde innan) och sen lärde även amanda mig blinka lilla stjärna. så nu skulle man kunna säja att jag är lika bra som robert wells.
korvgrillning i kaminen och fina korvbröd fick bli våran lunch. när båda korvarna var slukade sp stod mamma utanför och det var bara att packa ihop sakerna och säja adjö till anna.
mamma släppte av karin & amanda vid resecentrum och sen vidare till vårat gula radhus.
så fort jag kommit innanför dörren hör jag med pappa om han ska med ut och åka lite längd och självklart ställer han upp på det. dra på sig massa varma kläder och sen in i bilen och ut mot klinga.
väl ute vid klinga var det ganska mörkt och det blev bara mörkare och mörkare så vi hann bara ett varv.
det var sjukt segt och jobbigt men nu känns det bra att det är gjort iaf.
så nu har jag smetat på lite rosa nagellack på mina naglar och ser på paradise hotel-avsnitt på datorn.
sen blir det väl att gå och lägga sig tidigt eftersom att det är skola imorgon, jippie- så taggad!


i need a hero

TJOHEJ! :D
det planerade skidpasset ställdes tyvär in imorse pga kylan.... trist!  menmen, inget att sörja över, bara ta nya tag. jag fick ju trots allt sovmorgon tack vare det. så upp vid tie istället och duscha.nu sitter jag här duschad och fixad. så snart ska jag gå ner till köket och fixa iordning en smaskig frukost.
och vid ett sen ska jag träffa karin vid resecenrum så tar vi bussen mot anna i söderköping, och vänta det blir bättre.. amanda ska dit oxå!  vilken ubertrevligdag/kväll/natt/morgon/förmiddag det kommer bli. jag kan inte tänka mig en bättre avslutning på detta alldeles för korta lov. lixom,- jag har inte ens hunnit åka till yxbacken och åkt skidor, jag förstår inte hur det kan bli så. alltså, jag är ju huuur skidsugen som helst! men är lovet fullproppat med andra härliga aktiviter så är det lätt hänt. men nån gång snarast SKA  jag bege mig ut till backen och åka som en apa.
men nu ska väl jag fortsätta med mina sysslor, typ äta frukost och sånt trams,- fast jag gillar frukost.

TAKE CARE!


ett glas fruktsoppa med ett rosa sugrör






oj,! här i mitt liv hare hänt grejjer :D
jag och lisa sov hos marcus, sen va jag och agnes på stan, käka och såg göta kanal 3 i söndag. sen sov hon här och det var supermysigt.
så idag har jag och agnes först mysit med frukostätande framför the green mile. vid tolv sen så lämnade agnes mig och jag städa mitt rum duktig som jag är, sen vid halv tre så vare bara att bege sig ut i kylan och där utanför var elin & lisa, vi väntade på anna och sen promenerade till bowlingen, påvägen mötte vi en hurtig marcus springa intervaller med sin fader, tommy.
- och mja, jag suger på bowling är en sak som är säker iaf. elin va fett grymmast. värsta skills.
sen vidare till gymmet som ligger precis brevid, det var tufft men riktigt najs! och vi var alla väldigt enormt duktiga. vi avslutade med stretchning och sen vidare hem till lite mat och har nyss sett på wallander med min mamma. det var riktigt mysigt och filmen var bra.
nu ska väl inte göra mycket utan tagga längdskidor imorgonbitti och sen vidare till söderköping och buus med anna, karin & amandaa! (Y)

I'M HOPE YOU ARE FINE DEAR!

707+707=1414=LOL+LOL=HIHI

tjooobree len(; mackää häär som smygbloggar höhö! nu äre så att lisa å joseful kom å hälsa på så nu blevre pizza åsen chips å brüno hehe' japp så äre CYA BITCHHH' / CP-IDIOT


förste januari tvåtsenntio

tvåtusennio är slut.
det är sorgligt, det har lixom varit ett riktikt toppen år. massa fina minnen från året.

men nyårsfirandet var kul! jag var i svärtinge, med massa folk. raketer, dans, sång, spel och allt. sen går det ju inte att ha annat än roligt när man har agnes i sin närhet.
och sen fick jag ju jättefina födelsedagspresenter/julklappar av agnes, ett superfint armband och matchande hasduk och vantar som var hur mysiiiga som helst! tusen tack. <3 halsduken kom till står nytta till nattens sprkåkadne fram och tebax från agnes till festlokalen, för det var väldiigt kyligt!
vid fem sen drog vi oss hem till agnes hus där det blev godisätande och snack Y.
sen sov vi väldigt länge idag och vaknade inte fören klockan 1... men vi har bara segat hela dagen med film, godis och mys :)
sen kom pappa tyvär och hämtade mig vid 5 och nu har vi käkat pizza och nu segar jag framför datan och sjunger till den höga musiken som kommer ut ur högtalarna!
men imorgon så blire lite mer hurtig stil, för då äre träning i söderköping vid 10 och sen får vi se vad som händer! :)




kossan och ankan!


RSS 2.0